Home / SLOVENSKO / UFO zaÚTOČILO na R 7 KEČUPom a Slovensko je na smiech

UFO zaÚTOČILO na R 7 KEČUPom a Slovensko je na smiech

Ráno som sa zobudil a zapol som si správy na TA3. A hneď som dostal dobrú náladu, pretože milujem humor. Prvé, čo som počul, že včerajšia otrasná otrava 16 robotníkov, ktorým tiekla krv z nosov a z konečníkov sa nepotvrdila a že niektorí zanechali od voľného pádu aj kráter na zemi. Zaujímavé, ako sa niekto či robotníci asi dohodli, že si vystrelia zo všetkých Slovákov. No predtým v Blatnej na Ostrove záhadne vypredali kečup. Postavili tak do pozoru všetky záchranné aj špecializované chemické jednotky, ale najmä našich zveličujúcich novinárov, ktorým stačí podhodiť zdravého sumca potreného cesnakom a pokazenými po meďersky kápostovou šťavou so žinčicou, ale aj záprdkami a oni z neho „vyrobia“ zohavenú veľrybu a možno aj mamuta v značnom štádiu rozkladu (ako často tento termín s obľubou používajú) v savanách strednej Európe.

Loading…

Toto včera napísala „elita“ slovenského novinárstva cas.sk: „Šokujúca udalosť sa odohrala na stavbe rýchlostnej cesty R7 neďaleko Blatnej na Ostrove (okres Dunajská Streda), kde malo zdravotné ťažkosti viacero ľudí!“ ( Autor: Novy Cas, vd, TASR). A jej konkurent portál pluska.sk bol ešte trefnejší: „HOROR na západe Slovenska: Pri výstavbe cesty ľuďom začala tiecť KRV z nosa a odpadli!“ (Autori: vga, TASR, mm). K týmto skoro anonymným – jasným a tvrdým „pravdivým“ faktom sa pridali sa aj spravodajcovia JOJ-ky a Markízy, ktorí otvorili spravodajstva „otrasnými dojímakmi“ a ešte z nepreverenej fámy dokázali upliesť totálnu pravdu.
Z časti naletel aj minister dopravy Árpád Érsek, ktorý nepodcenil poplašnú správu, ale zase nič nepotvrdil, skôr si uvedomoval, že je to len zbytočný poplach. Ale redaktor Archleb svojím bradatým vzhľadom, propagujúcim Bin Ladina s okuliarmi, nám podal informáciu o celom dianí veľmi dramatickým spôsobom. Ani Markíza nezaostala. Moderátor Zápala i redaktor Petro na mieste označili situáciu za vážnu. No iba na začiatku. Aspoň, že redaktorka STV Senková dementovala krvácanie z konečníkov robotníkov. Takže časť kečupov sa dostala späť do obchodov v Blatnej na Ostrove a vyhladovaní obyvatelia si mohli konečne dať na večeru chutné , určite talianske špagety s parmezánom a kečupom.
Je na zamyslenie sa, ako reagujú naši novinári najmä z TASR-u a z dvoch tlačovo-internetových bulvárov na niektoré situácie. Z exkrementov dokážu upliesť dokonalú lokomotívu. Senzácia je pre nich absolútnou modlou, len aby opantali najväčší počet prijímateľov týchto stupídnych správ. A informačná lavína sa medzi stupídnymi čitateľmi, ktorí naletia aj na to, že sa narodí dieťa s piatimi hlavami, z toho na každej končatine s jednou, šírila ďalej po sociálnych sieťach. Ja mám však jednu mienku o včerajšku. To, čo sme včera absorbovali, bolo dielom nahnevaného E.T. pretože výstavbou cesty R 7 mu zabránili pristáť na plánovanom mieste so svojím lietajúcim tanierom. A tak zariadil premiestnenie kečupu z obchodu na otvory 16-tim robotníkom. Novinári z bulvárov, pozor! Toto je iba varovanie! Ako ma nahnevano dnes ráno E.T. informoval, že ak mu budú naďalej brániť pristáť, použije tvrdšie útoky ako vypadávanie vlasov, pľuzgiere na koži, neskôr revolúciu v črevách s nekontrolovaným vyprázdňovaním, samozrejme vždy so stŕpnutím prstov, jazyka a ústnej dutiny, aby si robotníci nemohli zavolať ani slovom, ani SMS-kou záchranné zložky, pretože nemá na svojom tanieri systém proti svetielkujúcim majákom, ktoré mu rušia vlny, aby mohol pokojne pristáť. Takže ufológovia a pán minister obrany Gajdoš, zbystrite pozornosť. Prišlo UFO v plnej paráde!!! A staré ruské Migy ani nezareagovali. Ani nemohli. Nefungujú. A tak sme objednali 14 kusov F 16-tok. No to určite nebude stačiť. Čo tak pán minister uzatvoriť zmluvu na ďalších 50 amerických lietadiel F 16, aby nás dostatočne chránili pred aj tromi takými zúrivými indivíduami, ako bol včera zlomyselný E.T. ? Veď zdroje (finančné) Slovenska sú nevyčerpateľné, rovnako ako aj hanba Slovenska, čo sa týka správ z hororovej udalosti na svetových portáloch .
Pavel Jacz

Loading…

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *