Home / SLOVENSKO / Lukáš Ondráček povedie DKV na Slovensku a v Čechách

Lukáš Ondráček povedie DKV na Slovensku a v Čechách

BRATISLAVA 14. januára 2019 (WBN/PR) – Spoločnosť DKV Euro Service, popredný poskytovateľ služieb pre dopravcov, menovala Lukáša Ondráčka novým riaditeľom pre Slovensko a Českú republiku. Lukáš Ondráček preberá funkciu po Ondřejovi Pavlíkovi, ktorý dnes zastáva pozíciu regionálneho riaditeľa DKV pre severnú, strednú a východnú Európu.

„DKV má na Slovensku a v Čechách vybudovanú veľmi dobrú pozíciu. Mojou hlavnou úlohou je pokračovať v doterajšom silnom raste. Zároveň sa chcem zamerať aj na fleetových zákazníkov s menšími vozidlami a nové produkty a služby, ktoré reflektujú moderné trendy v preprave tovaru a osôb, napríklad v oblasti elektromobility.“

Ing. Lukáš Ondráček (39) prichádza do DKV zo spoločnosti Trost Auto Service Technik, kde pôsobil od roku 2004 ako špecialista na diagnostiku a vybavenie autoservisov. Od roku 2011 zastával v spoločnosti Trost Auto Service Technik pozíciu výkonného riaditeľa a zodpovedal za úspešný rozvoj veľkoobchodu náhradných dielov pre nákladné a osobné automobily pre viac ako 2 000 zákazníkov v ČR. Je absolventom Českej poľnohospodárskej univerzity v Prahe, odbor cestná doprava. Lukáš Ondráček je ženatý a má dve deti. Vo voľnom čase sa venuje rodine a športu.

RNDr. Ondřej Pavlík (45) viedol slovenskú a českú pobočku DKV Euro Service od roku 2009. Počas jeho pôsobenia narástol obrat ním riadených pobočiek o 250 percent. Ondřej Pavlík pred príchodom do DKV pôsobil od roku 1994 v odbore informačných technológií – naposledy v spoločnosti Tech Data ako jej výkonný riaditeľ. Je absolventom Prírodovednej fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a získal titul MBA na University of Calgary.

DKV Euro Service patrí k lídrom v sektore služieb pre dopravcov

DKV Euro Service je jednou z vedúcich servisných spoločností v oblastiach logistiky a cestnej prepravy, ktorá už od roku 1934 ponúka profesionálom v doprave množstvo služieb zameraných na optimalizáciu nákladov a efektívne riadenie vozových parkov na európskych cestách. Medzi ne patria napríklad bezhotovostné platby za produkty a služby u viac ako 72 000 obchodníkov so širokým portfóliom ponúkaných značiek a tiež služby jednotnej úhrady mýta alebo vratiek dane z pridanej hodnoty či spotrebnej dane.

DKV Euro Service je súčasťou DKV MOBILITY SERVICES Group. Skupina je zastúpená v 42 krajinách, zamestnáva okolo 1 000 pracovníkov po celej Európe a v roku 2017 dosiahla obrat 7,2 miliardy eur. V rovnakom roku bola karta DKV vyhlásená po trinásty raz za sebou za „Najlepšiu značku“ v kategórii palivových a servisných kariet. Aktuálne je v obehu viac než 3,1 milióna servisných kariet DKV a palubných jednotiek u približne 170 000 zákazníkov.

www.dkv-euroservice.com

Viac k témam: dkv, DKV Euro Service
Zdroj: Webnoviny.sk – Lukáš Ondráček povedie DKV na Slovensku a v Čechách © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Remišová: Hlas dosadzuje do štátnych funkcií ľudí, ktorých kvalifikáciou je stranícka knižka alebo sponzorský dar

Vo vedúcich pozíciách nemajú byť ľudia, ktorých jedinou kvalifikáciou je príspevok na kampaň Hlasu, tvrdí Veronika Remišová.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *