Home / šport / Tenis / Čepelová sa nepredstaví v hlavnej súťaži Australian Open, v kvalifikácii ju stopla mladá Ukrajinka

Čepelová sa nepredstaví v hlavnej súťaži Australian Open, v kvalifikácii ju stopla mladá Ukrajinka

MELBOURNE 8. januára (WebNoviny.sk) – Jana Čepelová nerozšíri počet Sloveniek v hlavnej súťaži na úvodnom tenisovom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne (14. – 27. januára, tvrdý povrch, celková dotácia 62,5 miliónov AUD).

Čepelová nestačila v utorkovom súboji 1. kola kvalifikácie dvojhry žien na len 16-ročnú Martu Kosťukovú z Ukrajiny. Deviatej nasadenej súperke podľahla v premiérovom vzájomnom súboji za 62 minút 3:6, 5:7.

Australian Open  – dvojhra žien – kvalifikácia – 1. kolo

Marta Kosťuková (Ukr.-9) – Jana Čepelová (SR) 6:3, 7:5 za 62 minút

Viac k témam: Australian Open, Marta Kosťuková
Zdroj: Webnoviny.sk – Čepelová sa nepredstaví v hlavnej súťaži Australian Open, v kvalifikácii ju stopla mladá Ukrajinka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *