Home / SLOVENSKO / V Banskej Bystrici sa chcú zamerať na nájomné byty pre mladých, uviedol primátor Ján Nosko

V Banskej Bystrici sa chcú zamerať na nájomné byty pre mladých, uviedol primátor Ján Nosko

Po viac ako 30 rokoch sa podľa primátora Jána Noska začne opravovať most v Iliaši

BANSKÁ BYSTRICA 2. januára (WebNoviny.sk) – V meste pod Urpínom chýbajú nájomné byty pre mladých a preto sa na túto tému chce vedenie mesta zamerať.

„Bokom nedáme ani zariadenia pre seniorov a zdravotne znevýhodnené osoby,“ uviedol pre agentúru SITA primátor Banskej Bystrice Ján Nosko s tým, že sociálnej oblasti chce mesto v roku 2019 venovať zvýšenú pozornosť.

Samospráva mesta má rozpracované zelené projekty, vnútrobloky Tulská a Sitnianska, o ktorých komunikovali aj s obyvateľmi. Po viac ako 30 rokoch sa podľa Noska konečne pohnú práce na moste v mestskej časti Iliaš.

„Nezabúdame ani na budovanie cyklotrás a na súvislé opravy ciest a chodníkov. Chceme sa venovať revitalizácii mestského parku, téme Medeného Hámra, pokračovať v obnove kaštieľa Radvanských a pripravujeme aj verejné obstarávanie na dodávateľa služieb v oblasti odpadového hospodárstva,“ dodal primátor a doplnil, že pozornosť bude mesto venovať aj realizácii parčíka s prístaviskom pri malej železničnej stanici. Prioritou podľa neho ostávajú naďalej aj materské školy.

Viac k témam: Ján Nosko, nájomné byty
Zdroj: Webnoviny.sk – V Banskej Bystrici sa chcú zamerať na nájomné byty pre mladých, uviedol primátor Ján Nosko © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *