Home / SLOVENSKO / Trnavčania privítali nový rok len ohňostrojom, chýbal program i občerstvenie

Trnavčania privítali nový rok len ohňostrojom, chýbal program i občerstvenie

TRNAVA 1. januára (WebNoviny.sk) – Trnavčania privítali nový rok desaťminútovým ohňostrojom v centre mesta. Na Trojičné námestie prišli občania napriek tomu, že ich tam nečakal žiadny iný program, ani stánok s občerstvením, chýbalo aj spoločné odrátavanie posledných sekúnd starého roku.

Mesto Trnava si objednalo len dva ohňostroje, večerný pre rodiny s deťmi, a polnočný, za oba zaplatilo približne 4500 eur. Na rozdiel od minulého roku, kedy bola pomerne silná hmla, boli oba veľmi dobre viditeľné.

Silvestrovské oslavy si organizovali niektoré hotely, reštaurácie a bary v centre mesta a prvýkrát aj Divadlo Jána Palárika. Išlo však väčšinou o uzatvorené akcie na vopred kúpené vstupenky. V centre Trnavy boli počas ohňostroja v pohotovosti aj hasiči a viaceré policajné hliadky, ktoré však nemuseli riešiť vážnejšie problémy.

Trnavčania môžu rok 2019 privítať aj novoročným koncertom, ktorý bude v utorok o 15:30 v Kostole sv. Jakuba a predstaví sa na ňom Trnavský komorný orchester

Viac k témam: nový rok, ohňostroj, Silvester
Zdroj: Webnoviny.sk – Trnavčania privítali nový rok len ohňostrojom, chýbal program i občerstvenie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko dodalo Ukrajine štyri špeciálne podvodné drony

Ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Slovensko okrem bilaterálnej humanitárnej pomoci bude Ukrajine aj naďalej nevojensky pomáhať v rámci medzinárodného spoločenstva krajín.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *