Home / šport / Ostatné športy / Video: Rytmus prehral boxerský súboj proti Marpovi, napriek trom odpočítavaniam vydržal do konca

Video: Rytmus prehral boxerský súboj proti Marpovi, napriek trom odpočítavaniam vydržal do konca

PRAHA 28. decembra (WebNoviny.sk) – Slovenský reper Patrik „Rytmus“ Vrbovský podľahol v atraktívnom boxerskom súboji českému súperovi takisto reperovi Otakarovi „Marpovi“ Petřinovi jednomyseľným rozhodnutím arbitrov.

Člen hudobného zoskupenia Kontrafakt mal pri svojej boxerskej prvotine v Prahe na mále, až trikrát sa ocitol na zemi, no ukázal srdce bojovníka a vždy sa dokázal postaviť.

Marpo získal pästiarsku prevahu

Rytmus prežil všetky tri odpočítavania v druhom kole, keď to vyzeralo, že duel sa blíži ku koncu, napokon však trval celých šesť kôl. Marpo si pri treťom zložení súpera dokonca myslel, že triumfoval, no čoskoro 42-ročný Slovák ho veľmi rýchlo presvedčil, že sa nemieni vzdať.

Rodák z Kroměříža Rytmus za skúsenejším protivníkom počas celého zápasu zaostával. Niekdajší bubeník skupiny Chinaski Marpo mal medzi šestnástimi povrazmi vo vypredanej pražskej O2 Arene pästiarsku prevahu a hnal sa za knockoutom, napokon sa ho však nedočkal.

Rytmus prežil neskutočné „bomby“

Cítim sa ako 42-ročný starý muž. Robím si ´srandu´. Cítim sa dobre. Dal som si náročnú výzvu. V druhom kole som si myslel, že už to ďalej nedám. Trikrát som bol na kolenách, ale povedal som si, že to nevzdám a dobojujem až dokonca,“ povedal ešte v ringu Rytmus.

Niekdajší thaiboxer Marpo priznal, že ho húževnatosť a odolnosť slovenského elitného repera prekvapila. „Čakal som, že nedodržím plán a presne to sa aj stalo. Raz som ho trafil a naháňal som sa za KO. Je to môj desiaty súboj, v ringu som stál po ôsmich rokoch, takže nie som profesionál. Musím vzdať úctu Rytmusovi, že ustál neskutočné ´bomby´. Myslím si, že mám zlomený kĺb z toho, ako som ho trafil. Mal som pocit, že sú majstrovstvá sveta v hokeji alebo vo futbale, pretože týmto večerom žila celá republika. Myslím si, že o to išlo a podarilo sa to,“ uviedol o osem rokov mladší, no v bojových športoch skúsenejší Marpo.

Viac k témam: Rytmus
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Rytmus prehral boxerský súboj proti Marpovi, napriek trom odpočítavaniam vydržal do konca © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Lucia Janičová zdolala Mount Everest, bola prvou Slovenkou na najvyššom vrchu planéty (foto)

polu so Slovenkou Janičovou na Everest vystúpila aj Anara Buraševová ako prvá Kazaška.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *