Home / šport / Ostatné športy / Tatran Prešov predĺžil spoluprácu s trénerom Golužom, klub sa teší na ďalšie hádzanárske výzvy

Tatran Prešov predĺžil spoluprácu s trénerom Golužom, klub sa teší na ďalšie hádzanárske výzvy

PREŠOV 19. decembra (WebNoviny.sk) – Vedenie slovenského hádzanárskeho klubu Tatran Prešov predĺžilo spoluprácu s trénerom Slavkom Golužom do júna 2021. Referuje o tom oficiálny facebook tímu zo Šariša.

Už teraz, keď máme za sebou historicky najúspešnejšie účinkovanie v Lige majstrov, sa tešíme na ďalšie hádzanárske výzvy na trénerskej lavičke s touto hráčskou a trénerskou legendou,“ uvádza sa v správe.

Prešovčanom v tejto sezóne len veľmi tesne ušiel postup zo skupinovej fázy LM do play-off, ale utvorili si bodové maximum. V SEHA League sú na najlepšej ceste opäť po pauze postúpiť do Final 4.

Chorvátsky kouč Goluža trénuje v Prešove od júna 2017, v uplynulej sezóne získal so svojim zverencami „double“ – majstrovský titul i prvenstvo v Slovenskom pohári. Okrem toho hádzanári Tatrana nepostúpili v ročníku 2017/2018 z kvalifikácie Ligy majstrov, obsadili poslednú 4. priečku v skupinovej fáze Pohára EHF a v nadnárodnej SEHA League skončili na 6. stupienku.

Viac k témam: Tatran Prešov
Zdroj: Webnoviny.sk – Tatran Prešov predĺžil spoluprácu s trénerom Golužom, klub sa teší na ďalšie hádzanárske výzvy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *