Home / šport / Ostatné športy / Ester Ledecká sa prekvapivo stala víťazkou druhého tréningu v zjazde žien vo Val Gardene

Ester Ledecká sa prekvapivo stala víťazkou druhého tréningu v zjazde žien vo Val Gardene

VAL GARDENA 17. decembra (WebNoviny.sk) – Česká reprezentantka Ester Ledecká sa stala prekvapujúcou víťazkou pondelkového druhého tréningu zjazdu žien v talianskom stredisku Val Gardena pred utorkovou ostrou súťažou v tejto disciplíne v pretekoch Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní.

Dvadsaťtriročná rodáčka z Prahy pritom iba v sobotu vyhrala paralelný obrovský slalom snoubordistiek v Cortine d’Ampezzo. Dvojnásobná olympijská šampiónka (v paralelnom obrovskom slalome snoubordistiek a super G zjazdárok, pozn.) Ledecká dosiahla v druhom tréningu o 4 desatiny sekundy lepší čas ako druhá Talianka Nicol Delagová.

V pondelkovom prvom tréningu zvíťazila Rakúšanka Ramona Siebenhoferová, všestrannú Ledeckú klasifikovali na 14. priečke. Češka ovládla tréning zjazdu už tretíkrát v kariére, v minulosti sa jej to podarilo v rakúskom Altenmarkte-Zauchensee a kanadskom Lake Louise.

Viac k témam: Ester Ledecká, Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní, Val Gardena
Zdroj: Webnoviny.sk – Ester Ledecká sa prekvapivo stala víťazkou druhého tréningu v zjazde žien vo Val Gardene © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *