Home / SVET / Izraelská armáda rozbehla rozsiahle pátranie po útočníkoch z Ofry, urobila aj razie v obchodoch

Izraelská armáda rozbehla rozsiahle pátranie po útočníkoch z Ofry, urobila aj razie v obchodoch

JERUZALEM 10. decembra (WebNoviny.sk) – Izraelská armáda rozbehla v pondelok rozsiahle pátranie po útočníkoch, ktorí v noci z nedele na pondelok strieľali na židovských osadníkov na palestínskom Západnom brehu Jordánu.

Pri útoku utrpelo zranenia sedem ľudí – dvadsaťjedenročná žena utrpela vážne zranenia, ďalších šesť ľudí je zranených ľahko. Medzi zranenými sú aj dve šestnásťročné dievčatá. Útočníkmi boli podľa izraelskej armády Palestinčania, ktorí strieľali z auta na osadníkov čakajúcich na autobusovej zastávke neďaleko židovskej osady Ofra na severe Západného brehu Jordánu.

Izraelská vojaci po útočníkoch v pondelok pátrali vo viacerých palestínskych dedinách v susedstve Ofry, ale uskutočnili razie aj vo viacerých obchodoch v Ramalláhu, hlavnom meste Západného brehu Jordánu, a dokonca aj v centrále Palestínskej tlačovej agentúry. Jej pracovníci informovali, že Izraelčania im odmontovali a odniesli aj všetky bezpečnostné kamery.

Viac k témam: armáda, Palestínčania
Zdroj: Webnoviny.sk – Izraelská armáda rozbehla rozsiahle pátranie po útočníkoch z Ofry, urobila aj razie v obchodoch © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Putin znova zložil prezidentskú prísahu, po Stalinovi je najdlhšie úradujúcim vodcom Kremľa (foto)

Vo svojom inauguračnom prejave Putin poďakoval národu za podporu a vojakom zúčastňujúcim sa na vojne na Ukrajine.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *