Home / SLOVENSKO / Dopravný podnik prispôsobí odchody košickej MHD zmenám vo vlakovej doprave

Dopravný podnik prispôsobí odchody košickej MHD zmenám vo vlakovej doprave

KOŠICE 5. decembra (WebNoviny.sk) – Dopravný podnik mesta Košice (DPMK) upozorňuje cestujúcich, ktorí využívajú vlakové spoje, že v súvislosti so zmenou grafikonu vlakovej dopravy od nedele 9. decembra budú zmeny aj v cestovných poriadkoch vybraných liniek košickej mestskej hromadnej dopravy.

IC vlak z Bratislavy

Ako informovala hovorkyňa DPMK Michaela Karaffová, príchod večerného IC vlaku 525 z Bratislavy sa posúva na 22:48, preto sa zmenia časy odchodu posledných večerných spojov na linkách 10, 15 a 19.

Po príchode IC vlaku bude zabezpečený prestup na linky MHD do všetkých väčších častí mesta. V prípade meškania IC vlaku majú cestujúci možnosť využiť prvú nočnú linku o 23:10 zo Staničného námestia.

Spoje počkajú aj na vlaky z Prahy

Príchod medzinárodných večerných vlakov z Prahy (RegioJet 409 o 22:56 a SC Pendolino Košičan 243 o 23:05 ) je viazaný na prvú nočnú linku o 23:10. V prípade meškania vlaku SC Pendolino Košičan 243 do 10 minút vyčkávajú nočné spoje na prestup cestujúcich z vlaku.

Príchod večerného rýchlika R 613 z Bratislavy o 23:53 je viazaný na nočné linky o polnoci. V prípade meškania tohto rýchlika do 15 minút vyčkávajú nočné spoje na prestup cestujúcich z vlaku.

Viac k témam: cestovný poriadok, MHD Košice, vlaková doprava
Zdroj: Webnoviny.sk – Dopravný podnik prispôsobí odchody košickej MHD zmenám vo vlakovej doprave © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Remišová: Hlas dosadzuje do štátnych funkcií ľudí, ktorých kvalifikáciou je stranícka knižka alebo sponzorský dar

Vo vedúcich pozíciách nemajú byť ľudia, ktorých jedinou kvalifikáciou je príspevok na kampaň Hlasu, tvrdí Veronika Remišová.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *