Home / SVET / Video: Na predmestí Sao Paula sa zrútilo lietadlo, zasiahlo domy a autá

Video: Na predmestí Sao Paula sa zrútilo lietadlo, zasiahlo domy a autá

SAO PAULO 30. novembra (WebNoviny.sk) – Najmenej dvaja ľudia zahynuli a ďalších dvanásť utrpelo zranenia pri havárii malého jednomotorového letadla, ktoré sa v piatok zrútilo na obytnú štvrť na predmestí najväčšieho brazílskeho mesta Sao Paulo.

Ako informujú zasahujúci požiarnici, haváriu neprežili dvaja ľudia cestujúci v lietadle. Nie je zatiaľ jasné, či v šesťmiestnom lietadle Cessna 210 Centurion cestoval ešte niekto ďalší. Lietadlo sa zrútilo zo zatiaľ neznámych príčin krátko po štarte z letiska Campo do Marte, pričom na zemi zasiahlo tri obytné domy a dve autá.

Žiadny z dvanástich zranených podľa brazílskych médií nie je v ohrození života. Siedmi z nich mali to nešťastie, že práve v čase pádu lietadla išli po ulici, na ktorú sa zrútilo, ďalších päť ľudí bolo v troch domoch, ktoré lietadlo tiež zasiahlo.

Viac k témam: havária lietadla
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Na predmestí Sao Paula sa zrútilo lietadlo, zasiahlo domy a autá © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Propalestínske protesty eskalujú, demonštranti obsadili budovu na Kolumbijskej univerzite (video)

Incident je najnovšou eskaláciou propalestínskych protestov, ktoré sa rozšírili po univerzitách naprieč Spojenými štátmi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *