Home / SLOVENSKO / Mrva podal dobrý výkon, vraví Marosz a vyzdvihuje úspech hnutia OĽaNO v Humennom

Mrva podal dobrý výkon, vraví Marosz a vyzdvihuje úspech hnutia OĽaNO v Humennom

BRATISLAVA 11. november (WebNoviny.sk) – Poslanec NR SR Ján Marosz (OĽaNO) v súvislosti s neúspechom Jána Mrvu uviedol, že Bratislava bude aj napriek tomu v dobrých rukách, vyhlásil v televízii TA3 v relácii V politike.

„Nerobil by som z toho tragédiu. Ján Mrva podal dobrý výkon a bojoval,“ povedal s tým, že mal dobrý program, ale v Bratislave bolo viacero schopných kandidátov na primátora, a tak mali ľudia možnosť si vyberať.

Marosz vyzdvihol úspech v Humennom, kde po rokoch primátorku Janu Vaľovú (Smer-SD) vystrieda Miloš Meričko, ktorého OĽaNO podporuje.

„Humenné bola silná bašta Smeru-SD, Jana Vaľová skončila. A verím, že tak, ako Meričko vyhral v Humennom, je tu veľká nádej, že v roku 2020 si zoberú ľudia Slovensko späť do svojich rúk,“ dodal.

Viac o téme Komunálne voľby 2018 na Slovensku

Ako voliť a kto môže hlasovať

Volebná infolinka

Kandidáti

Výsledky

Zobraziť fotogalériu k článku:
Komunálne voľby 2018 na Slovensku

 

Viac k témam: Ján Marosz, Ján Mrva, komunálne voľby 2018 na Slovensku, OĽaNO Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, Výsledky komunálne voľby 2018 primátori a starostovia
Zdroj: Webnoviny.sk – Mrva podal dobrý výkon, vraví Marosz a vyzdvihuje úspech hnutia OĽaNO v Humennom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *