Home / SLOVENSKO / ŠOKujúce: HODIL O ZEM svojho dvojročného SYNA, zo zranení sa bude LIEČIŤ viac ako mesiac

ŠOKujúce: HODIL O ZEM svojho dvojročného SYNA, zo zranení sa bude LIEČIŤ viac ako mesiac

BRATISLAVA/RIMAVSKÁ SOBOTA 6. novembra (WebNoviny.sk) – Chlapček sa pýtal na ruky, jeho 23-ročný otec ho brutálne hodil o zem. Iba dvojročné dieťa utrpelo zranenia, z ktorých sa bude liečiť viac ako 42 dní.

Otrasný prípad sa stal v pondelok v Uzovskej Panici v okrese Rimavská Sobota. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, 23-ročný Róbert je obvinený zo zločinu ublíženia na zdraví, je v cele a vyšetrovateľ spracuje podnet na jeho vzatie do väzby.

 

Loading…

Róbert už bol v minulosti právoplatne odsúdený za násilnú trestnú činnosť s podmienečným odkladom a tento skutok spáchal počas skúšobnej doby. V minulosti sa taktiež dopustil aj priestupkov proti občianskemu spolunažívaniu. Polícia v prípade vykonáva všetky potrebné procesné úkony.

Vaše TIPY do DENNÍKa POLITIKA zasielajte na email: TIPYdoDENNIKA@dennikpolitika.sk alebo formou SMS na 0950 857 893

NECENZUROVANÉ SPRÁVY ALEBO BULVÁR – prečítajte si, čo je DENNÍK POLITIKA

Viac k témam: dieťa, otec, zranenie
Zdroj: Webnoviny.sk – Róbert hodil o zem svojho dvojročného syna, zo zranení sa bude liečiť viac ako mesiac © SITA Všetky práva vyhradené.

Loading…

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *