Home / SVET / Video: Miloš Zeman žartoval o vražde, novinárov by pozval na saudskoarabské veľvyslanectvo

Video: Miloš Zeman žartoval o vražde, novinárov by pozval na saudskoarabské veľvyslanectvo

PRAHA 24. októbra (WebNoviny.sk) – Český prezident Miloš Zeman opätovne nedokázal potlačiť svoj veľmi negatívny vzťah k novinárom.

Keď odchádzal zo Snemovne, kde vystúpil k návrhu štátneho rozpočtu, začal žartovať o novinárovi zo Saudskej Arábie zavraždenom na konzuláte v Turecku a povedal, že má novinárov rád a že by ich pozval na večeru na veľvyslanectvo Saudskej Arábie.

Pri odchode zo Snemovne Zeman doslova novinárom povedal: „Ja sa s vami rozlúčim tým, že mi pred chvíľou priniesli krásnu fotografiu (zverejnenú) na internete. Tá fotografia je krásna preto, že som na nej ja. Z tej fotografie vychádza bublina a tam je napísané: Mám rád novinárov, možno že ich pozvem na večeru na saudskoarabské veľvyslanectvo.

Na veľvyslanectve Saudskej Arábie v Turecku bol pritom nedávno zabitý saudskoarabský novinár Džamál Chášakdží a jeho telo zmizlo, pripomína český spravodajský portál iDnes.cz.

Viac k témam: Miloš Zeman, vražda novinára
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Miloš Zeman žartoval o vražde, novinárov by pozval na saudskoarabské veľvyslanectvo © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pri okupovanom Kryme sa do mora zrútila ruská stíhačka Su-27, mohli si ju zostreliť sami Rusi

Miestne telegramové kanály zverejnili videozáznam horiaceho lietadla.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *