Home / šport / Ostatné športy / Mészáros vytvoril svetový rekord na majstrovstvách sveta WUAP v silovom trojboji

Mészáros vytvoril svetový rekord na majstrovstvách sveta WUAP v silovom trojboji

TRNAVA 21. októbra (WebNoviny.sk) – Na majstrovstvách sveta WUAP v silovom trojboji v Trnave podal v nedeľu predpoludním najlepší výkon Maďar László Mészáros, ktorý si v tlaku na lavičke RAW pripísal 280,5 kg a s novým svetovým rekordom sa stal v tomto súťažnom bloku absolútnym víťazom spomedzi všetkých 52 zúčastnených pretekárov.

Muhič na lavičke vytlačil 255 kilogramov

Druhú priečku v celkovom hodnotení podľa tlačovej správy obsadil Vlastimil Kužel z Česka, ten výkonom 247,5 kg dominoval vo svojej váhovej kategórii do 110 kg.

Irfan Muhič z Bosny a Hercegoviny na lavičke vytlačil 255 kg, čo síce v kategórii do 140 kg stačilo „len“ na 2. priečku za Mészárosom, ale v celkovom poradí pri prepočte cez hmotnostný koeficient skončil tretí.

Oláh v nedeľu najlepším Slovákom

Najlepší zo Slovákov v nedeľňajšom predpoludňajšom programe, keď sa súťažilo v tlaku na lavičke RAW, bol Ondrej Oláh z Fiľakova.

V absolútnom poradí sa umiestnil na 11. priečke. Druhý najľahší pretekár dňa, ktorý štartoval v kategórii do 67,5 kg, vytlačil 150 kg a získal titul majstra sveta.

Bodku za svetovým šampionátom v silovom trojboji dá v Mestskej športovej hale v Trnve podvečerná súťaž v tlaku na lavičke v superdresoch, kde sa očakávajú výkony až do 400 kg.

Viac k témam: majstrovstvá sveta WUAP v silovom trojboji
Zdroj: Webnoviny.sk – Mészáros vytvoril svetový rekord na majstrovstvách sveta WUAP v silovom trojboji © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *