Home / šport / Ostatné športy / Laura Dahlmeierová má problémy s imunitou, prerušila prípravu na novú sezóny

Laura Dahlmeierová má problémy s imunitou, prerušila prípravu na novú sezóny

PLANEGG 16. októbra (WebNoviny.sk) – Nemecká biatlonistka Laura Dahlmeierová prerušila prípravu pred začiatkom novej sezóny.

Dvojnásobná olympijská víťazka má podľa lekára nemeckej reprezentácie Klausa-Jürgena Marquardta vážne problémy s imunitným systémom a je otázne, či stihne úvodné podujatie v slovinskej Pokljuke (2.-9. decembra 2018).

Dahlmeierová mala zdravotné problémy už počas letných mesiacov. Najskôr po páde z bicykla utrpela zranenie stehna a následne sa podrobila operácii zubu múdrosti. Jedna z hlavných súperiek Slovenky Anastasie Kuzminovej sa podľa vlastných slov necíti tak dobre, aby mohla profesionálne trénovať.

„Veľké tréningové zaťaženie alebo stres by boli v súčasnej situácii kontraproduktívne,“ uviedol lekár Marquardt pre nemecký regionálny denník Augsburger Allgemeine Zeitung. Je tak možné, že Nemka vynechá začiatok druhej sezóny po sebe. Vlani nemohla nastúpiť vo švédskom Östersunde z dôvodu chrípky.

Viac k témam: Laura Dahlmeierová, Svetový pohár v biatlone
Zdroj: Webnoviny.sk – Laura Dahlmeierová má problémy s imunitou, prerušila prípravu na novú sezóny © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *