Home / šport / Hokej / Prvou hviezdou úvodného týždňa NHL sa stal Matthews, v top trojke aj Toews a Bishop

Prvou hviezdou úvodného týždňa NHL sa stal Matthews, v top trojke aj Toews a Bishop

NEW YORK 8. októbra (WebNoviny.sk) – Brankár Ben Bishop a útočníci Auston Matthews a Jonathan Toews tvoria menoslov troch hviezd úvodného týždňa novej sezóny zámorskej hokejovej NHL.

Prvou hviezdou sa stal Američan Auston Matthews z tímu Toronto Maple Leafs. Dvadsaťjedenročný center si v úvodných troch stretnutiach nového ročníka pripísal na svoje konto 8 kanadských bodov za 5 gólov a tri asistencie. Štyrmi bodmi (2+2) sa zaskvel v stretnutí na ľade tímu Chicago Blackhawks.

Ocenenie pre druhú hviezdu získal Kanaďan Jonathan Toews z mužstva Chicago Blackhawks. Tridsaťročný center strelil v troch zápasoch päť gólov a pridal k nim aj jednu asistenciu. V stretnutí proti tímu St. Louis Blues zaznamenal hetrik, piaty v doterajšej kariére.

Za tretiu hviezdu vyhlásili Američana Bena Bishopa z tímu Dallas Stars. Tridsaťjedenročný brankár chytil v dvoch stretnutiach 62 z 63 striel smerujúcich na jeho svätyňu. Zároveň sa stal iba tretím brankárom v histórii klubu, ktorý vychytal čisté konto v úvodnom zápase sezóny.

Informácie priniesol portál NHL.

Viac k témam: Auston Matthews, Ben Bishop, Jonathan Toews, NHL
Zdroj: Webnoviny.sk – Prvou hviezdou úvodného týždňa NHL sa stal Matthews, v top trojke aj Toews a Bishop © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tatar si z duelu proti Poliakom odniesol pozitíva, podľa Hrivíka pred MS ešte treba vyladiť niektoré hluché miesta (video)

Tím trénera Craiga Ramsayho položil základy triumfu nad poľským súperom na začiatku úvodnej tretiny, keď už v 6. minúte viedol 3:0.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *