Home / KULTÚRA / Hudba / Ozzy Osbourne podstúpil operáciu, na instagrame zverejnil fotku z nemocnice

Ozzy Osbourne podstúpil operáciu, na instagrame zverejnil fotku z nemocnice

BRATISLAVA 8. októbra (WebNoviny.sk) – Anglický spevák Ozzy Osbourne musel pre infekciu zrušiť víkendový koncert v Kalifornii a podstúpiť operáciu.

Šesťdesiatdeväťročný rocker je pritom v súčasnosti na rozlúčkovom turné po Severnej Amerike. Namiesto sobotňajšieho koncertu v meste Mountain View však skončil v nemocnici Cedars-Sinai v Los Angeles, kde mu následne operovali ruku.

Na službe Instagram neskôr zverejnil fotografiu obviazanej ruky z nemocničného lôžka a potvrdil, že mu „liečili infekciu“.

V nemocnici pod dohľadom lekárov strávi podľa vlastných slov ešte niekoľko dní. V koncertnej šnúre chce pokračovať 9. októbra. Následne pridal ešte ďalšiu fotografiu, ako líže zmrzlinu, s popisom „Po operácii sa už cítim lepšie. Zmrzlina pomáha“.

John Michael „Ozzy“ Osbourne

sa preslávil ako spevák heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. Po vydaní ôsmeho albumu Never Say Die! (1978) ho však pre alkoholovú a drogovú závislosť zo skupiny vyhodili.
ďalšiu štúdiovku s Black Sabbath vydal až v roku 2013. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13. Ako sólový umelec vydal jedenásť albumov, pričom zatiaľ posledný Scream uviedol na trh v júni 2010.
na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, ktorý spolu so svojou rodinou účinkoval v reality šou Osbournovci (2002 – 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock’n’rollovej siene slávy.

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: Ozzy Osbourne
Zdroj: Webnoviny.sk – Ozzy Osbourne podstúpil operáciu, na instagrame zverejnil fotku z nemocnice © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel Eugen Šváb, významný slovenský swingový spevák

Spevák v roku 1968 emigroval do zahraničia a na Slovensko sa vrátil po novembri 1989.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *