Home / šport / Hokej / Slovenský zväz ľadového hokeja upraví vizuál nových dresov, vyhlásila ministerka Lubyová

Slovenský zväz ľadového hokeja upraví vizuál nových dresov, vyhlásila ministerka Lubyová

BRATISLAVA 5. októbra (WebNoviny.sk) – Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) upraví vizuál nových dresov. Informovala o tom šéfka Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR (MŠVVaŠ SR) Martina Lubyová.

Na dresoch zostane nové logo zväzu so zdvihnutými hokejkami, ktoré sa podobá na štátny znak SR. Ten pribudne rukávy dresov. Doplnený bude aj nápis Slovensko alebo Slovakia, pod logo SZĽH pribudne nápis Hockey Slovakia.

„Aby bolo jasné, že nejde o štátny znak,“ vysvetlila Lubyová. Nové logo SZĽH si po predstavení našlo mnoho priaznivcov, ale aj odporcov. SZĽH na čele s prezidentom Martinom Kohútom požadované zmeny akceptuje.

Informácie priniesol portál Aktuality.sk.

Viac k témam: hokejové dresy, logo SZĽH, Martina Lubyová, Ministerstvo školstva vedy výskumu a športu SR, SZĽH Slovenský zväz ľadového hokeja
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovenský zväz ľadového hokeja upraví vizuál nových dresov, vyhlásila ministerka Lubyová © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kouč slovenského majstra Stavjaňa naznačil pokračovanie v Nitre, do dôchodku sa nechystá ani Mezei

Pre kouča klubu spod Zoboru Antonína Stavjaňu je to druhý titul v slovenskej extralige, ten prvý získal v sezóne 2015/2016, keď sa s Nitrou radoval z prvej zlatej medaily.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *