Home / SLOVENSKO / Kuciak by žil, ak by bol Kočner vo väzení, vraví Nicholsonová a je zvedavá na reakciu Fica

Kuciak by žil, ak by bol Kočner vo väzení, vraví Nicholsonová a je zvedavá na reakciu Fica

BRATISLAVA 1. október (WebNoviny.sk) –  Keby bol Kočner sedel vo väzení, Ján Kuciak a Martina Kušnírová mohli žiť, reagovala poslankyňa za stranu Sloboda a solidarita Lucia Ďuriš Nicholsonová na sociálnej sieti facebook na posun vo vyšetrovaní vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Poslankyňa poukazuje na to, že podnikateľa obvinili z ekonomickej trestnej činnosti, ale až po vražde novinára Kuciaka, ktorý písal nielen o podvodoch na DPH. Odtrhol sa z reťaze tak veľmi, že si uvedomili, že tento človek by mohol aj vraždiť?” uvažuje Nicholsonová.

Otázna výška trestu

O ďalšom vývoji situácie poslankyňa predpokladá, že obvinený Kočner bude chcieť zrejme “zobchodovať” výšku svojho trestu.

Odporúčame:
Lipšic si myslí, že páchatelia nepoznajú identitu objednávateľa vraždy novinára Kuciaka

 “Hovoríme o človeku, ktorý má v každom šuflíku v každom stole v každom jedom zo svojich bytov od BA až po Donovaly nahrávky a kópie kópií listinných dôkazov na všetkých, ktorí sa ho kedy dotkli – fyzicky, či len v biznise,” myslí si Nicholsonová.

Odporúčame:
V prípade vraždy Kuciaka obvinili tri osoby, piatich prepustili na slobodu

Upozorňuje však, že v prípade, ak by sa na verejnosť dostalo množstvo informácií a dôkazov, bude potrebné  ich neignorovať aj pod zámienkou a argumentom “je to objednávateľ vraždy”.

Fico si musí nájsť iného Sorosa

Ďuriš Nicholsonová vo svojom statuse ďalej uvažuje and tým, ako sa v celej tejto situácii zachová expremiér Robert Fico, predseda najsilnejšej strany Smer-SD.

Zosype sa mu nielen jeho predvolebná téma o Sorosovi, ale ešte sa ukáže, že celé tie roky býval v byte daňového podvodníka, ktorého kamoš je objednávateľ vraždy a obaja sú chránení domáci miláčikovia Smeru,” píše poslankyňa a dodáva: Za toho Sorosa si budú musieť nájsť inú tému, rovnako sexi pre dámy s karafiátmi.”

 

 

Viac k témam: Ján Kuciak, Lucia Ďuriš Nicholsonová, Marián Kočner, Robert Fico
Zdroj: Webnoviny.sk – Kuciak by žil, ak by bol Kočner vo väzení, vraví Nicholsonová a je zvedavá na reakciu Fica © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko dodalo Ukrajine štyri špeciálne podvodné drony

Ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Slovensko okrem bilaterálnej humanitárnej pomoci bude Ukrajine aj naďalej nevojensky pomáhať v rámci medzinárodného spoločenstva krajín.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *