Home / šport / Tenis / Rybáriková viedla proti Ostapenkovej 3:0 aj 4:1, do druhého kola v Pekingu však nepostúpila

Rybáriková viedla proti Ostapenkovej 3:0 aj 4:1, do druhého kola v Pekingu však nepostúpila

PEKING 29. septembra (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková sa rozlúčila s účinkovaním vo dvojhre na turnaji WTA Premier Mandatory China Open v čínskom Pekingu (dotácia 8 285 274 USD, tvrdý povrch), keď v sobotňajšom zápase 1. kola podľahla 12. nasadenej Lotyške Jelene Ostapenkovej za 91 minút 4:6, 6:7 (3).

Odporúčame:
Šramková si nezahrá finále turnaja vo Valencii, o postupe domácej tenistky rozhodol až tretí set

Rybáriková viedla v úvodnom sete 3:0 aj 4:1, ale jej súperka vzápätí ukoristila päť hier po sebe a vyhrala prvý set 6:4. V druhom dejstve obe hráčky dvakrát prehrali svoj servis, v tajbrejku sa viac darilo víťazke Roland Garros z roku 2017.

Turnaj v Pekingu – 1. kolo dvojhry

Jelena Ostapenková (Lot.-12) – Magdaléna Rybáriková (SR) 6:4, 7:6 (3) za 91 minút

Viac k témam: Jelena Ostapenková, Magdaléna Rybáriková, Turnaj v Pekingu
Zdroj: Webnoviny.sk – Rybáriková viedla proti Ostapenkovej 3:0 aj 4:1, do druhého kola v Pekingu však nepostúpila © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *