Home / SVET / Muž z Indie dva roky väznil a mučil svoju sestru, polícia ju našla vychudnutú

Muž z Indie dva roky väznil a mučil svoju sestru, polícia ju našla vychudnutú

BRATISLAVA 19. septembra (WebNoviny.sk) – V indickej metropole Dillí zatkli muža, ktorý dva roky väznil a mučil svoju sestru. Polícia a predstavitelia Komisie pre ženy v Dillí týranú ženu zachránili z jeho domu v utorok.

Päťdesiatročná Indka, ktorej totožnosť nezverejnili, bola vyhladovaná a taká vychudnutá, že nedokázala kráčať, rozprávať a dokonca ani rozoznávať ľudí, píše spravodajský portál BBC s odvolaním sa na miestnych predstaviteľov.

„Má päťdesiat rokov, ale vyzerá na deväťdesiat,“ vyjadrila sa šéfka komisie Swati Maliwal s tým, že ju počas záchrannej akcie našli ležať na terase vo vlastných výkaloch. „Jej vyhladovanie bolo také extrémne, že si nedokázala ustrážiť svoje základné potreby,“ dodala.

Odporúčame:
Policajti zatkli matku za smrť podvyživeného dvojmesačného syna Samuela

Komisia zasiahla po tom, čo dostali sťažnosť od mužovho suseda. Maliwal osobne sprevádzala vyšetrovací tím, ktorý vyslala komisia, ale muž a jeho manželka začali byť agresívni a odmietli ich vpustiť dnu. Tím si na pomoc privolal políciu, ale aj tej manželia bránili vstúpiť.

„Polícia sa dostala na terasu cez susedov dom a našla ženu v nesmierne zlom stave,“ uviedol pre BBC námestník policajného komisára Radžníš Gupta. Muža aj jeho manželku následne zatkli. Prečo dvojica ženu týrala, je predmetom vyšetrovania.

Viac k témam: týranie
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž z Indie dva roky väznil a mučil svoju sestru, polícia ju našla vychudnutú © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Obranné spravodajstvo predpovedá nárast ruských strát, armáda prichádza denne o takmer 900 vojakov

Do tejto štatistiky sa zarátavajú zabití i zranení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *