Home / šport / Ostatné športy / Brit Joshua pred duelom o titul WBO a WBA sľúbil, že proti Povetkinovi bude ofenzívnejší

Brit Joshua pred duelom o titul WBO a WBA sľúbil, že proti Povetkinovi bude ofenzívnejší

LONDÝN 15. septembra (WebNoviny.sk) – Britský profesionálny boxer Anthony Joshua týždeň pred očakávaným duelom proti Rusovi Alexandrovi Povetkinovi o titul organizácií WBO a WBA vyhlásil, že nebude bojovať v ringu tak defenzívne ako v ostatnom súboji s Novozélanďanom Josephom Parkerom.

Odporúčame:
Tyson Fury po dopingovej afére späť v ringu, Seferi mu podaroval výhru odstúpením počas duelu

Olympijský víťaz z Londýna bude 22. septembra obhajovať tri tituly majstra sveta v superťažkej váhe v londýnskej aréne vo Wembley. „Ako sa duel blíži, cítim, že to bude niečo úplne odlišné. Je to iný typ pästiara, no verím si na neho,“ povedal v piatok na tlačovej konferencii Joshua.

„Povetkin je silný protivník. Má dobrý pohyb hornej časti tela, treba si útok na neho dobre načasovať. Anthony musí proti nemu diktovať tempo, vyviesť ho z rovnováhy a nenechať ho len tak odísť. Presne tak, ako to robil Vladimir Kličko,“ doplnil Joshuov tréner Rob McCracken a pripomenul jediného Povetkinovho premožiteľa v 35 zápasoch profesionálnej kariéry.

Viac k témam: Alexander Povetkin, Anthony Joshua
Zdroj: Webnoviny.sk – Brit Joshua pred duelom o titul WBO a WBA sľúbil, že proti Povetkinovi bude ofenzívnejší © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *