Home / SLOVENSKO / Pitva odhalila príčinu úmrtia manželského páru, ktorý našli v jednom zo žilinských rodinných domov

Pitva odhalila príčinu úmrtia manželského páru, ktorý našli v jednom zo žilinských rodinných domov

BRATISLAVA 13. septembra (WebNoviny.sk) – Pitva muža a ženy, ktorých telá polícia v utorok objavila v rodinnom dome v mestskej časti Žilina – Trnové, odhalila, že smrť 46-ročného muža nebola zavinená cudzím konaním, ale 45-ročná žena bola uškrtená.

Odporúčame:
Aktualizované: V Žilinskom kraji objavili telá mŕtvych manželov, polícia nariadila pitvu

Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, v súvislosti s nebohým mužom prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia a v súvislosti s nebohou prebieha vyšetrovanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

„Polícia na prípadoch intenzívne pracuje a vykonáva všetky potrebné úkony a opatrenia v zmysle Trestného poriadku za účelom ich objasnenia. Z uvedeného dôvodu nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania,“ uviedol Moravčík.

Viac k témam: samovražda, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Pitva odhalila príčinu úmrtia manželského páru, ktorý našli v jednom zo žilinských rodinných domov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *