Home / SLOVENSKO / Chcem byť primátorom všetkých Košičanov, Petruško ide do volieb s podporou Smeru-SD aj SNS

Chcem byť primátorom všetkých Košičanov, Petruško ide do volieb s podporou Smeru-SD aj SNS

KOŠICE 11. septembra (WebNoviny.sk) – Súčasný košický viceprimátor Martin Petruško sa bude uchádzať o post primátora Košíc za stranu Smer-SD. Podporu mu vyjadrila aj Slovenská národná strana.

Zároveň hľadal podporu svojej kandidatúry aj medzi Košičanmi, získal od nich viac ako 5 000 podpisov. Kampaň vedie s mottom Mesto na celý život.

Získal tisíce podnetov na zlepšenie

Ako v tlačovej správe informuje, v utorok odovzdal kandidačnú listinu. Získal aj viac ako 3 000 podnetov, čo všetko v Košiciach v najbližších štyroch rokoch treba zlepšiť.

Odporúčame:
Do boja o primátorské kreslo v Bratislave ide aj viceprimátorka Iveta Plšeková

„Po tom, ako ma podporila strana Smer-SD, sa k mojej podpore pridala aj Slovenská národná strana. Podporu ľudí z ulíc nášho mesta si veľmi vážim a chcem byť primátorom všetkých Košičanov. Komunálna politika je o riešeniach pre ľudí a nie o politikárčení. Preto garantujem všetkým obyvateľom, partnerom, komunálnym politikom, aktivistom aj podporovateľom, že u mňa sú dvere na spoluprácu otvorené, diskusia a verejný záujem je na prvom mieste,“ povedal Petruško.

K jeho prioritám patrí nájsť ďalšie peniaze na investície do materských a základných škôl, na detské ihriská, športoviská, na starostlivosť o zeleň a vytvorenie zón oddychu v parkoch.

Jazdné pruhy pre autobusy

V prípade zvolenia bude presadzovať súvislé opravy ciest, chodníkov, chce vybudovať jazdné pruhy pre autobusy, ďalšiu rekonštrukciu električkových tratí na Alejovej, Nad Jazerom a na Južnej triede. Bude sa usilovať o rozvoj cykodopravy – prepojenie cyklotrás a bikesharing.

Odporúčame:
Anton Danko ohlásil kandidatúru na primátora Popradu, svoje rozhodnutie zhrnul do dvoch dôvodov

„Mojou prioritou je výstavba košickej futbalovej arény, či športovej haly pre loptové hry,“ povedal Pteruško. Dodal, že bude hľadať priestor a investora pre akvapark, zabojuje o každého investora, ktorý by v Košiciach mohol vytvoriť nové pracovné miesta.

Podľa jeho vyjadrenia v programe Mesto na celý život si na svoje prídu deti, mládež, študenti, mladé rodiny, ľudia v strednom veku aj seniori.

Viac k témam: komunálne voľby 2018 na Slovensku, Martin Petruško
Zdroj: Webnoviny.sk – Chcem byť primátorom všetkých Košičanov, Petruško ide do volieb s podporou Smeru-SD aj SNS © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vytlačenie Čiernomorskej flotily bolo obrovským úspechom Ukrajiny, tvrdí Kobzová

Ide o bezpečnostný aj ekonomický úspech.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *