Home / SVET / Bývalý šéf diplomacie Johnson sa po 25 rokoch manželstva rozvádza, s manželkou sa vraj rozišli dávno

Bývalý šéf diplomacie Johnson sa po 25 rokoch manželstva rozvádza, s manželkou sa vraj rozišli dávno

LONDÝN 7. septembra (WebNoviny.sk) – Bývalý šéf britskej diplomacie Boris Johnson a jeho manželka oznámili, že sa rozvádzajú. Johnson a Marina Wheelerová v spoločnom vyhlásení uviedli, že sa rozišli už „pred niekoľkými mesiacmi“ po 25 rokoch manželstva a teraz sa rozhodli, že sa rozvedú.

Rozvodové konanie sa podľa ich údajov už začalo. „Ako priatelia budeme v nasledujúcich rokoch naďalej podporovať naše štyri deti. Ďalej sa vyjadrovať nebudeme,“ uviedli v stanovisku.

Odporúčame:
Herec Eddie Murphy sa v zime stane desaťnásobným otcom

Rozchod páru sa ocitol na titulných stránkach britského bulváru, ktorý tvrdí, že Johnsona jeho žena vyhodila z domu. Johnson rezignoval z postu ministra zahraničia v júli pre nezhody s premiérkou Theresou Mayovou týkajúce sa brexitu.

Viac k témam: Boris Johnson, manželstvo, rozvod
Zdroj: Webnoviny.sk – Bývalý šéf diplomacie Johnson sa po 25 rokoch manželstva rozvádza, s manželkou sa vraj rozišli dávno © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Európska únia požičia Ukrajine desiatky miliárd eur, podľa von der Leyenovej je potrebná ďalšia podpora

Zelenskyj povedal, že jeho prioritami je prestavba ukrajinskej energetickej siete, výstavba ďalších protileteckých krytov, zlepšenie situácie školstva a nákup väčšieho množstva zbraní a munície.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *