Home / KULTÚRA / Hudba / Spevák Robin Thicke a jeho priateľka April Love Geary budú mať dievčatko

Spevák Robin Thicke a jeho priateľka April Love Geary budú mať dievčatko

BRATISLAVA 27. augusta (WebNoviny.sk) – Americký spevák Robin Thicke a jeho priateľka April Love Geary budú mať dievčatko.

Pohlavie druhého spoločného dieťaťa potvrdila mamička prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografie z párty v Los Angeles.

!!!!!
Príspevok, ktorý zdieľa April Love Geary (@aprillovegeary), 25 Aug 2018 o 11:21 PDT

Na jednom zábere je možné vidieť, ako je čokoládovú tortu s ružovou plnkou, pričom cez fotku je nápis „Je to dievča“. Pohlavie potvrdila aj v popise k ďalšej fotke, na ktorej sa pár bozkáva.

Dvojica tento rok vo februári privítala na svete dcéru Miu Love. Štyridsaťjedenročný interpret už má aj osemročného syna z manželstva s Paulou Patton. S herečkou sa rozviedol v roku 2015, po desiatich rokoch manželstva.

Robin Thicke

debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011), Blurred Lines (2013) a Paula (2014).
s predposlednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams.

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: April Love Geary, Robin Thicke
Zdroj: Webnoviny.sk – Spevák Robin Thicke a jeho priateľka April Love Geary budú mať dievčatko © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel Eugen Šváb, významný slovenský swingový spevák

Spevák v roku 1968 emigroval do zahraničia a na Slovensko sa vrátil po novembri 1989.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *