Home / SLOVENSKO / Vodička nedala prednosť motorkárovi, so zraneniami ho letecky previezli do nemocnice

Vodička nedala prednosť motorkárovi, so zraneniami ho letecky previezli do nemocnice

BRATISLAVA 16. augusta (WebNoviny.sk) – Vo štvrtok dopoludnia v okrese Levice 34-ročná vodička Mercedesu A z doposiaľ presne nezistených príčin nedala prednosť v jazde motocyklistovi jazdiacemu po hlavnej ceste v smere od obce Šárovce na obec Demandice.

Motocyklista, ktorého letecky previezli do nemocnice, utrpel poranenie panvy a ďalšie povrchové poranenia.

Odporúčame:
Foto: Mladý vodič obmedzil Mazdu v protismere, po náraze do stromu zahynuli dvaja tínedžeri

Záchranári ho po ošetrení, zaistení a stabilizácii zdravotného stavu letecky transportovali na oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Nových Zámkoch.

Vodička sa nezranila, alkohol jej nezistili. Vodičovi odoberú krv v nemocnici. Škodu, ktorá vznikla pri nehode, predbežne vyčíslili na tritisíc eur. Informovali o tom hovorkyňa Air Transport Europe Zuzana Hopjaková a policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Viac k témam: dopravná nehoda, motorkár, nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Vodička nedala prednosť motorkárovi, so zraneniami ho letecky previezli do nemocnice © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko dodalo Ukrajine štyri špeciálne podvodné drony

Ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Slovensko okrem bilaterálnej humanitárnej pomoci bude Ukrajine aj naďalej nevojensky pomáhať v rámci medzinárodného spoločenstva krajín.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *