Home / SLOVENSKO / Hasiči zasahovali pri požiari drevokombinátu v Polomke, v časti budovy sa prepadol aj strop

Hasiči zasahovali pri požiari drevokombinátu v Polomke, v časti budovy sa prepadol aj strop

BANSKÁ BYSTRICA 13. augusta (WebNoviny.sk) – Hasiči v noci likvidovali požiar v areáli drevokombinátu v Polomke v okrese Brezno. Horel drevený materiál v budove s rozmermi 20 krát 15 metrov. Zasahovali hasiči z Brezna, Banskej Bystrice a dobrovoľných hasičských zborov.

„Hasiči zabránili tomu, aby oheň prešiel do ďalšej haly. Horelo len v jednej miestnosti, je to výrobňa na šalovacie dosky. V jednej časti sa prepadol aj strop,“ uviedol pre agentúru SITA Roman Borčin z Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici. Hasiči požiar približne o tretej hodine lokalizovali, následne vyhľadávali skryté ohniská požiaru pomocou termokamery. Nikto sa nezranil.

Odporúčame:
Počet výjazdov hasičov k bodavému hmyzu sa rapídne zvýšil, najviac práce majú počas leta

Pri hasení v Polomke zasahovali štyri kusy techniky s desiatimi členmi dobrovoľných hasičov a profesionáli z Brezna a Banskej Bystrice s piatimi kusmi techniky. „Požiar vznikol vo výrobnej hale vo firme myWood Polomka. Príčinu vyšetruje zisťovateľ príčin vzniku požiarov,“ doplnil Borčin s tým, že k škodám na majetku sa zatiaľ nevie vyjadriť.

Viac k témam: hasiči, Polomka, požiar
Zdroj: Webnoviny.sk – Hasiči zasahovali pri požiari drevokombinátu v Polomke, v časti budovy sa prepadol aj strop © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Remišová: Hlas dosadzuje do štátnych funkcií ľudí, ktorých kvalifikáciou je stranícka knižka alebo sponzorský dar

Vo vedúcich pozíciách nemajú byť ľudia, ktorých jedinou kvalifikáciou je príspevok na kampaň Hlasu, tvrdí Veronika Remišová.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *