Home / šport / Ostatné športy / Macúš postúpil do finále C1 vo vodnom slalome, Mráz a Červenka sa zo semifinále neprebojovali

Macúš postúpil do finále C1 vo vodnom slalome, Mráz a Červenka sa zo semifinále neprebojovali

IVREA 21. júla (WebNoviny.sk) – Slovenský reprezentant Ľudovít Macúš bude bojovať o medaily vo finále disciplíny C1 svojej vekovej kategórie na majstrovstvách sveta juniorov a pretekárov do 23 rokov vo vodnom slalome v talianskej Ivrei. Šestnásťročný pretekár sa v sobotňajšom semifinále prezentoval pomerne rýchlou no najmä čistou jazdou a čas 90,06 s mu stačil na 5. miesto.

Odporúčame:
Marko Mirgorodský nepostúpil do finále C1 na MSJ do 23 rokov vo vodnom slalome

Menej vydarené semifinále majú za sebou Juraj Mráz a Fedor Červenka. Prvý menovaný nešiel dostatočne rýchlo, okrem toho sa dostal do kontaktu s druhou bránkou a obsadil 18 pozíciu. Červenka na 11. bránke inkasoval 50-sekundovú penalizáciu, okrem toho pridal aj tri „ťuky“ z čoho napokon vyplynula 28. priečka. Finále je na programe v sobotu od 16.15 h.

Viac k témam: Fedor Červenka, Juraj Mráz, Lukáš Macúš, majstrovstvá sveta MS vo vodnom slalome, rýchlostná kanoistika, vodný slalom
Zdroj: Webnoviny.sk – Macúš postúpil do finále C1 vo vodnom slalome, Mráz a Červenka sa zo semifinále neprebojovali © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *