Home / SLOVENSKO / Muž chcel skočiť z mosta Apollo v Bratislave, po záchrane vydal polícii vrecko s neznámou látkou

Muž chcel skočiť z mosta Apollo v Bratislave, po záchrane vydal polícii vrecko s neznámou látkou

BRATISLAVA 6. júla (WebNoviny.sk) – Bratislavskí policajti zachránili vo štvrtok krátko pred 13:00 život mužovi, ktorý chcel skočiť z Mosta Apollo. Policajti sa priblížili k mužovi, ktorý stál na okraji mosta, počas komunikácie využili jeho chvíľkovú nepozornosť a stiahli ho späť na chodník.

Zachráneného 47-ročného Bratislavčana odovzdali do starostlivosti privolaným záchranárom, ktorí mu poskytli prvú pomoc a previezli ho do jednej z bratislavských nemocníc.

Odporúčame:
Video: Z centra Prahy evakuovali stovky ľudí, hasiči zasahovali pri masívnom úniku plynu

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, vzhľadom na to, že muž po záchrane policajtom vydal vrecúško s neznámou bielou látkou, vzniklo dôvodné podozrenie zo spáchania drogovej trestnej činnosti. Zaistený materiál odoslali na kriminalisticko-expertízne skúmanie.

Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

Viac k témam: Bratislava, drogy, most Apollo, Polícia SR, samovražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž chcel skočiť z mosta Apollo v Bratislave, po záchrane vydal polícii vrecko s neznámou látkou © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

PS považuje návrh novely zákona o mimovládkach za protiústavný, podľa poslankyne Števulovej ich chcú zastrašiť a umlčať

Poslanec NR SR Roman Michelko odmietol tvrdenia svojej oponentky a poznamenal, že účelom novely je priniesť do financovania mimovládok viac transparentnosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *