Home / SLOVENSKO / Ministerstvo vnútra plánuje nakúpiť traktory pre hasičov, náklady vyčíslilo na 1 335 941 eur bez DPH

Ministerstvo vnútra plánuje nakúpiť traktory pre hasičov, náklady vyčíslilo na 1 335 941 eur bez DPH

BRATISLAVA 6. júla (WebNoviny.sk) – Ministerstvo vnútra plánuje nakúpiť päť traktorov pre potreby Hasičského a záchranného zboru.

Ako sa ďalej uvádza na internetovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie, traktory s príslušenstvom majú byť využívané „najmä pri potrebe úpravy terénu v lesných podmienkach pomocou rôznych prídavných pracovných zariadení“.

Odporúčame:
Foto: Minister Gajdoš odovzdal vojakom nové bojové vozidlá, podľa Zmeka ich použijú na Pobaltí

Stroje by podľa rezortu mali byť vybavené tlačnou radlicou na zarovnávanie ciest, vyslobodzovacím navijákom alebo strojom na vyrovnávanie terénu s rotorom s drvením kameňa a drevnej hmoty.

Stroje má mať k dispozícii Výcvikové centrum Hasičského a záchranného zboru Lešť, Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Malackách a Záchranná brigáda Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

Odhadované náklady na zabezpečenie traktorov sú podľa rezortu 1 335 941 eur bez DPH. Záujemcovia o dodanie strojov môžu rezortu predkladať ponuky do 24. júla. Kritériom vyhodnocovania má byť najvýhodnejšia cena.

Viac k témam: hasiči, ministerstvo vnútra SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Ministerstvo vnútra plánuje nakúpiť traktory pre hasičov, náklady vyčíslilo na 1 335 941 eur bez DPH © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Proces s bývalým riaditeľom SIS Pčolinským začne onedlho, vytýčených je celkovo desať termínov hlavného pojednávania

Predmetom obžaloby voči Pčolinskému je zločin prijímania úplatku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *