Home / SLOVENSKO / Cyklistka po zrážke s autom nafúkala tri promile, opitý Svidníčan zase havaroval na motorke

Cyklistka po zrážke s autom nafúkala tri promile, opitý Svidníčan zase havaroval na motorke

BRATISLAVA/PREŠOV 3. júla (WebNoviny.sk) – Poriadne opitá cyklistka vbehla v pondelok popoludní na Třebíčskej ulici v Humennom pod auto. Nafúkala vyše 3,5 promile.

Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, 28-ročná Mária zišla z chodníka a vbehla rovno do cesty vodičovi Hyundai. Po zrážke skončila na zemi, utrpela zranenia, z ktorých sa bude liečiť viac ako sedem dní.

Odporúčame:
Foto: Desaťročný chlapec prebiehal cez štvorprúdovku, zrážku so Seatom neprežil

Opitý mladík na neosvetlenom motocykli havaroval zase vo Svidníku. Dvadsaťročný muž, ktorý ani nevlastní vodičský preukaz, narazil do rampy pred nemocnicou.

Pri dychovej skúške mu namerali najskôr takmer 1,5 promile a pri opakovanej až 1,7 promile alkoholu. Mladíka z Nižnej Olšavy obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac k témam: alkohol za volantom, dopravná nehoda, Polícia SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Cyklistka po zrážke s autom nafúkala tri promile, opitý Svidníčan zase havaroval na motorke © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *