Home / šport / Tenis / Norbert Gombos zvíťazil a postúpil do finále kvalifikácie na Wimbledon

Norbert Gombos zvíťazil a postúpil do finále kvalifikácie na Wimbledon

LONDÝN 26. júna (WebNoviny.sk) – Slovenský tenista Norbert Gombos uspel v súboji so Španielom Danielom Gimeno-Traverom za 56 minút 6:1, 6:3 v utorkovom 2. kole trojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry mužov na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone na tráve v Londýne (2. – 15. júla).

Odporúčame:
Slovenskú tenistku Viktóriu Kužmovú nominovali na fedcupové srdce za skvelú reprezentáciu

Kvalifikácia sa koná v Roehamptone, tiež v britskej metropole. Priamo v „main draw“ Wimbledonu 2018 sa na základe postavenia vo svetovom rebríčku ATP pri uzávierke prihlášok predstaví zo Slovákov iba Lukáš Lacko. V pondelok sa v 1. kole kvalifikácie nepresadili Andrej Martin a Jozef Kovalík.

Wimbledon – kvalifikácia

dvojhra mužov – 2. kolo

Norbert Gombos (SR) – Daniel Gimeno-Traver (Šp.) 6:1, 6:3 za 56 minút

Viac k témam: Norbert Gombos, tenis, Wimbledon
Zdroj: Webnoviny.sk – Norbert Gombos zvíťazil a postúpil do finále kvalifikácie na Wimbledon © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *