Home / SLOVENSKO / Kandidatúru Jaroslava Polačeka na primátora Košíc podporila aj Strana maďarskej komunity

Kandidatúru Jaroslava Polačeka na primátora Košíc podporila aj Strana maďarskej komunity

KOŠICE 21. júna (WebNoviny.sk) – Nezávislému kandidátovi na primátora Košíc Jaroslavovi Polačekovi vo štvrtok deklarovala podporu ďalšia opozičná strana Strana maďarskej komunity-MKP (SMK-MKP).

Podľa okresného predsedu SMK-MKP Jozefa Filipka už dlhodobo spolupracujú s pravicovými stranami v Košiciach. Preto sa rozhodli pridať k tým, ktorí ho podporujú. Informuje o tom v tlačovej správe Polaček.

„Pán Polaček nás presvedčil nielen svojou predchádzajúcou prácou v prospech obyvateľov mesta, ale aj dlhodobým poukazovaním na problémy, ktoré trápia Košičanov. Ich riešenia, ktoré má vo svojom programe Zabojujme o fungujúce Košice, oslovili aj našu členskú základňu a mnohých našich sympatizantov,“ uviedol okresný predseda SMK-MKP v Košiciach Jozef Filipko.

Odporúčame:
Kandidatúru Jaroslava Polačeka na primátora Košíc podporujú aj Sme rodina a Nova

Strana maďarskej komunity sa tak pridala k stranám SaS, OĽaNO, KDH, SME RODINA – Boris Kollár, NOVA a košickým aktivistom, ktorí svoju podporu Polačekovi vyjadrili už v predchádzajúcich týždňoch.

Kandidát na post košického primátora Jaroslav Polaček vyzval aj ďalších opozičných kandidátov a ich podporovateľov, ktorí ešte začiatkom roka sedeli za okrúhlym stolom, aby sa vrátili k týmto rokovaniam.

Viac k témam: Jaroslav Polaček, komunálne voľby 2018 na Slovensku, Košice, SMK Strana maďarskej komunity
Zdroj: Webnoviny.sk – Kandidatúru Jaroslava Polačeka na primátora Košíc podporila aj Strana maďarskej komunity © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prešov navštívila medzinárodná delegácia, posúdila jeho kandidatúru na udelenie titulu Európske mesto športu 2025 (video)

Prešov je jediným uchádzačom o tento titul vo svojej kategórii spomedzi slovenských miest.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *