Home / SLOVENSKO / Foto: Kukláči zadržali v Košiciach drogového dílera a zaistili tablety s obsahom omamnej látky

Foto: Kukláči zadržali v Košiciach drogového dílera a zaistili tablety s obsahom omamnej látky

BRATISLAVA/KOŠICE 19. júna (WebNoviny.sk) – Obvineniam z drogového zločinu čelí 60-ročný Košičan. Kukláči ho zadržali minulý týždeň pri protidrogovej akcii v košickom Starom meste.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, pri domovej prehliadke policajti zaistili väčšie množstvo tabliet iba na lekársky predpis s obsahom účinnej látky buprenorfín, ktorá je zaradená medzi omamné a psychotropné látky.

Odporúčame:
Polícia upozorňuje na malé deti v aute bez dozoru, čin je nezodpovedný a môže byť aj trestný

Okrem toho zaistili aj bielu kryštalickú látku a biely prášok. Zaistené veci poputovali na expertízu. Díler je stíhaný vo väzbe, drogovej trestnej činnosti sa dopúšťal aj v minulosti. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami tri až 10 rokov.

Viac k témam: drogy, Košice, krimi, Polícia SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Kukláči zadržali v Košiciach drogového dílera a zaistili tablety s obsahom omamnej látky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko dodalo Ukrajine štyri špeciálne podvodné drony

Ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Slovensko okrem bilaterálnej humanitárnej pomoci bude Ukrajine aj naďalej nevojensky pomáhať v rámci medzinárodného spoločenstva krajín.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *