Home / SLOVENSKO / Inšpekcia ministerstva vnútra vzniesla obvinenie voči policajtom podozrivým z korupcie

Inšpekcia ministerstva vnútra vzniesla obvinenie voči policajtom podozrivým z korupcie

BRATISLAVA 14. júna (WebNoviny.sk) – Vyšetrovateľ inšpekčnej služby ministerstva vnútra vzniesol obvinenie voči dvom policajtom, ako aj civilistom, ktorých zadržali v stredu pre podozrenia z korupcie.

Odporúčame:
Aktualizované: V Národnej protikorupčnej jednotke NAKA zasahovala inšpekcia ministerstva vnútra

„Voči príslušníkovi z národnej protikorupčnej jednotky vzniesol obvinenie za pokračovací zločin prijímania úplatku, voči príslušníkovi z okresného riaditeľstva za pokračovací zločin prijímania úplatku a za prečin ohrozovania dôvernej skutočnosti v súbehu s prečinom zneužívania právomoci verejného činiteľa a voči dvom civilným osobám za pokračovací prečin podplácania. Dotknuté osoby sú stále zadržané,“ uviedla pre agentúru SITA Lucia Kirinovičová z tlačového odboru kancelárie MV SR. Ako dodala, vzhľadom na to, že stále pokračujú procesné úkony, nemôže rezort poskytnúť ďalšie informácie.

Inšpekcia ministerstva vnútra v stredu zadržala príslušníka Policajného zboru z Národnej protikorupčnej jednotky Prezídia PZ, príslušníka polície z Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II a dve civilné osoby pre korupčnú trestnú činnosť. Podľa medializovaných informácií sa prípad týka skládky odpadu v bratislavských Podunajských Biskupiciach.

Viac k témam: korupcia, ministerstvo vnútra SR, NAKA Národná kriminálna agentúra, Podunajské Biskupice, Polícia SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Inšpekcia ministerstva vnútra vzniesla obvinenie voči policajtom podozrivým z korupcie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prezidentka vyjadrila uznanie a podporu všetkým učiteľom: Napĺňate svoje poslanie napriek podmienkam, v akých pracujete

Ako na svojej sociálnej sieti pri príležitosti Dňa učiteľov uviedla, mnohí z učiteľov napĺňajú svoje poslanie nie vďaka, ale napriek podmienkam, v akých pracujú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *