Home / SLOVENSKO / Slovenským prezidentom chce byť aj Oskar Fegyveres, svedok únosu Michala Kováča mladšieho

Slovenským prezidentom chce byť aj Oskar Fegyveres, svedok únosu Michala Kováča mladšieho

BRATISLAVA 31. mája (WebNoviny.sk) – O post hlavy štátu sa bude v prezidentských voľbách uchádzať Oskar Fegyveres, svedok únosu Michala Kováča mladšieho. Informuje o tom portál noviny.sk na svojej internetovej stránke.

Pre televíziu JOJ sa vyjadril Oskar Fegyveres, ktorý od piatku začína zbierať 15 tisíc podpisov. „Táto myšlienka mi napadla, keď som videl na námestí ľudí. Ak sa mi to aj nepodarí, aspoň rozvírim politickú scénu,“ povedal pre televíziu JOJ Oskar Fegyveres.

Odporúčame:
Marian Kotleba bude kandidátom Ľudovej strany Naše Slovensko na prezidenta

K Eduardovi Chmelárovi, Robertovi Mistríkovi pribudli tento týždeň dve mená. Zuzana Čaputová a Milan Krajniak. Záujem o prezidentskú stoličku má aj bezpečnostný analytik Juraj Zábojník a predseda ĽS NS Marian Kotleba. Predseda koaličnej strany Most-Híd Béla Bugár tiež nevylúčil, že by sa mohol stať kandidátom jeho strany na post prezidenta.

 

Viac k témam: Oskar Fegyveres, prezidentské voľby na Slovensku
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovenským prezidentom chce byť aj Oskar Fegyveres, svedok únosu Michala Kováča mladšieho © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prešov navštívila medzinárodná delegácia, posúdila jeho kandidatúru na udelenie titulu Európske mesto športu 2025 (video)

Prešov je jediným uchádzačom o tento titul vo svojej kategórii spomedzi slovenských miest.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *