Home / EKONOMIKA / Z Košíc sa bude pravidelne lietať aj do Mníchova, spoločnosť Eurowings pridala novú linku

Z Košíc sa bude pravidelne lietať aj do Mníchova, spoločnosť Eurowings pridala novú linku

BRATISLAVA 4. mája (WebNoviny.sk) – Košice dostanú nové pravidelné letecké spojenie. Spoločnosť Eurowings, ktorá patrí do skupiny Lufthansa, totiž ohlásila, že od jesene tohto roka spojí Košice s Mníchovom.

Pôjde tak o druhú pravidelnú leteckú linku spoločnosti Eurowings na Slovensku po tom, čo len koncom apríla ohlásila prevádzkovanie letov medzi Košicami a Düsseldorfom.

Odporúčame:
Spoločnosť Eurowings prepojí Košice s Düsseldorfom, leteckú linku si mesto vysúťažilo

Prvý let z Košíc na druhé najväčšie nemecké letisko v Mníchove pritom Eurowings avizuje rovnako, ako v prípade linky do Düsseldorfu, na nedeľu 28. októbra 2018. Linka bude prevádzkovaná dvakrát týždenne, a to v piatok a v nedeľu, lietadlom typu Airbus A320 s kapacitou 174 sedadiel. Letenky sú už dostupné na internetovej stránke dopravcu.

Už oznámené lety z Košíc do Düsseldorfu bude nemecká spoločnosť Eurowings prevádzkovať štyrikrát týždenne v pondelok, stredu, piatok a v nedeľu. Na tejto linke bude využívať lietadlo typu Q400.

Viac k témam: Eurowings, Letisko Košice, Lufthansa, Mníchov
Zdroj: Webnoviny.sk – Z Košíc sa bude pravidelne lietať aj do Mníchova, spoločnosť Eurowings pridala novú linku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rozvoj športovej infraštruktúry poputuje 35 miliónov eur, majú sa rovnomerne rozdeliť medzi regióny

Fond na podporu športu dostal historicky najviac žiadostí, uviedol Keketi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *