Home / Správy / Správy z domova / zo Slovenska / Novou ministerkou vnútra má byť Saková, ktorá bola pravou rukou Kaliňáka

Novou ministerkou vnútra má byť Saková, ktorá bola pravou rukou Kaliňáka

BRATISLAVA 24. apríla (WebNoviny.sk) – Predseda vlády Peter Pellegrini v utorok osobne informoval prezidenta Andreja Kisku, že nominantkou na post ministra vnútra je terajšia štátna tajomníčka rezortu Denisa Saková. Prezident si ju na 15:00 pozval do Prezidentského paláca.

Odporúčame:
Premiér Pellegrini prezradil, akého kandidáta preferuje na ministra vnútra

Minister vnútra Tomáš Drucker minulý týždeň v pondelok oznámil, že sa rozhodol podať demisiu do rúk prezidenta Andreja Kisku. Ako povedal, nechce ešte viac polarizovať spoločnosť v otázke odvolania či neodvolania policajného prezidenta Tibora Gašpara. V pozícii ministra vnútra sa podľa jeho slov tiež necítil autenticky.

V roku 2017 videl predseda Smeru Robert Fico v Sakovej a Pellegrinim nastupujúcu generáciu v Smere-SD. Za nastupujúcu generáciu ich označil vtedy vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.

Viac k témam: Andrej Kiska, Denisa Saková, ministerstvo vnútra SR, Peter Pellegrini, politická kríza, Vláda SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Novou ministerkou vnútra má byť Saková, ktorá bola pravou rukou Kaliňáka © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si piatykrát odnáša Martinus

Slovenskí zákazníci si opäť vybrali najlepšieho obchodníka. Už po piatykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus, ktoré rovnako zvíťazilo aj v kategórii Mastercard Obchodník roka s knihami 2017. BRATISLAVA 25. apríla 2018 (WBN/PR) – Slovenskí zákazníci si opäť vybrali najlepšieho obchodníka. Už po piatykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *