Home / Správy / Správy z domova / zo Slovenska / Žilinčan šoféroval aj napriek zákazu, polícia našla v jeho aute injekčnú striekačku a drogy

Žilinčan šoféroval aj napriek zákazu, polícia našla v jeho aute injekčnú striekačku a drogy

BRATISLAVA/ŽILINA 23. apríla (WebNoviny.sk) – Obvineniam z drogového zločinu a marenia výkonu úradného rozhodnutia čelí 37-ročný Žilinčan.

Pri minulotýždňovej akcii mu policajti našli v aute injekčnú striekačku a vrecúško s metamfetamínom a navyše šoféroval napriek súdnemu zákazu.

Odporúčame:
Vozičkár s kusom skla dorezal muža v blízkosti Račianskeho mýta, útočníka spacifikovala polícia

Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, pervitín nakupoval od vlaňajšieho marca v Žiline a Kysuckom Novom Meste. Zháňal ich nielen pre seba, ale aj pre svoju 20-ročnú kamarátku.

Vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na tri až desať rokov.

Viac k témam: drogy, krimi, Polícia SR, Žilina
Zdroj: Webnoviny.sk – Žilinčan šoféroval aj napriek zákazu, polícia našla v jeho aute injekčnú striekačku a drogy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si piatykrát odnáša Martinus

Slovenskí zákazníci si opäť vybrali najlepšieho obchodníka. Už po piatykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus, ktoré rovnako zvíťazilo aj v kategórii Mastercard Obchodník roka s knihami 2017. BRATISLAVA 25. apríla 2018 (WBN/PR) – Slovenskí zákazníci si opäť vybrali najlepšieho obchodníka. Už po piatykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *