Home / Správy / Správy z domova / zo Slovenska / Foto: Na R1 pri Badíne sa zrazil autobus s kamiónom, nehoda si vyžiadala mŕtvych a zranených

Foto: Na R1 pri Badíne sa zrazil autobus s kamiónom, nehoda si vyžiadala mŕtvych a zranených

aktualizované 23. apríla, 16:32

BRATISLAVA 23. apríla (WebNoviny.sk) – Na rýchlostnej ceste R1 v smere z Banskej Bystrice do Zvolena v katastri obce Badín sa stala tragická dopravná nehoda. Zasahuje pri nej takmer 20 hasičov. Informuje Hasičský a záchranný zbor SR na svojej facebookovej stránke.

Kamión sa zrazil s autobusom. Nehodu podľa predbežných informácií neprežili dve osoby, viac ako šesť ďalších osôb je zakliesnených a zranených.

Odporúčame:
Foto: Polícia hľadá vodiča, ktorý zrazil 85-ročnú starenku

Pri tragickej dopravnej nehode zasahujú hasiči nielen z Banskej Bystrice, Zvolena, Žiaru nad Hronom. Hasiči z Pliešoviec smerujú na miesto nehody s evakuačným autobusom.

SPRÁVU BUDEME AKTUALIZOVAŤ

 

Viac k témam: autobus, hasiči, nákladné auto, rýchlostná cesta R1, tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Na R1 pri Badíne sa zrazil autobus s kamiónom, nehoda si vyžiadala mŕtvych a zranených © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si piatykrát odnáša Martinus

Slovenskí zákazníci si opäť vybrali najlepšieho obchodníka. Už po piatykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus, ktoré rovnako zvíťazilo aj v kategórii Mastercard Obchodník roka s knihami 2017. BRATISLAVA 25. apríla 2018 (WBN/PR) – Slovenskí zákazníci si opäť vybrali najlepšieho obchodníka. Už po piatykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *