Home / šport / Hokej / Rusi budú mať na MS v hokeji nového trénera, Znarok prekvapujúco skončil

Rusi budú mať na MS v hokeji nového trénera, Znarok prekvapujúco skončil

MOSKVA 13. apríla (WebNoviny.sk) – Tréner Oleg Znarok ukončil svoje pôsobenie v pozícii hlavného trénera pri ruskej hokejovej reprezentácii, na majstrovstvách sveta 2018 v Dánsku ho zastúpi Iľja Vorobjov. Skúsený Lotyš mu pomôže ako konzultant. Zatiaľ nie je známe, či sa Znarok neskôr do svojej pozície vráti alebo definitívne skončil.

Odporúčame:
Reprezentáciu zo zámoria posilnia Sekera, Jurčo a Jaroš, Pánik s Halákom definitívne neprídu

Prezident Ruskej hokejovej federácie Vladislav Tretiak povedal, že 55-ročný kouč, ktorý s ruským tímom získal zlato na nedávnych zimných olympijských hrách 2018 v kórejskom Pjongčangu, bol psychicky vyčerpaný. Rusko si vybojovalo prvý olympijský triumf od roku 1992.

Ruský národný tím sa na svetovom šampionáte v Dánsku predstaví v základnej A-skupine spolu so Slovenskom, Českom, Švajčiarskom, Rakúskom, Francúzskom, Švédskom a Bieloruskom.

 

Viac k témam: hokej, Majstrovstvá sveta v hokeji MS v hokeji 2018, Oleg Znarok, ruská hokejová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk – Rusi budú mať na MS v hokeji nového trénera, Znarok prekvapujúco skončil © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Česko sa ako prvý tím na MS v hokeji 2024 posúva do štvrťfinále, istý je príchod Nečasa a na obzore sú Pastrňák aj Zacha (video)

Vedeli sme, že Rakúšania budú sebavedomí po výsledkoch, ktoré dosiahli. Boli sme v strehu, uviedol tréner Rulík.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *