Home / šport / Hokej / Hokejová legenda Jaromír Jágr nevylúčil svoj návrat do NHL

Hokejová legenda Jaromír Jágr nevylúčil svoj návrat do NHL

PRAHA 8. apríla (WebNoviny.sk) – Česká hokejová legenda Jaromír Jágr nevylúčil svoj návrat do kolotoča NHL. Štyridsaťšesťročný útočník rozviazal počas prebiehajúcej sezóny kontrakt s mužstvom Calgary Flames, za ktoré odohral v tomto ročníku 22 zápasov (1+6).

Momentálne je v profilige nechráneným hráčom. Po konci v NHL sa vrátil pomôcť rodnému Kladnu pri návrate do českej extraligy. Zranenie kolena mu však neumožnilo zasiahnuť do baráže o postup do najvyššej súťaže.

Odporúčame:
Ryan O’Reilly stanovil nový rekord NHL v počte úspešných vhadzovaní v jednej sezóne

Jágr sa v rozhovore pre New York Times vyjadril k svojmu možnému návratu do zámorskej NHL. „Bol by som šťastnejší, keby som teraz mohol byť v NHL, ale ako druhá možnosť je toto to najlepšie miesto, kde chcem byť. Dostal som šancu a z nejakého dôvodu som nehral svoj najlepší hokej a navyše som sa zranil,“ povedal pre NY Times o svojej zatiaľ poslednej sezóne v zámorí.

„Pomaly sa snažím trénovať, zatiaľ len sám. Chcem sa dať kompletne do poriadku a potom uvidíme, čo sa stane. Ešte nechcem končiť kariéru. Tu môžem hrať vždy. Môj plán je najskôr sa uzdraviť a potom sa uvidí, kam sa môžem dostať,“ povedal Jágr, ktorého Kladno hrá na ľade s rozmermi 26 krát 59,5 metra, ktorý zodpovedá zámorským klziskám. Informácie priniesol portál nhl.com

Viac k témam: hokej, Jaromír Jágr, NHL
Zdroj: Webnoviny.sk – Hokejová legenda Jaromír Jágr nevylúčil svoj návrat do NHL © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Poliaci pred MS v hokeji čakajú na povestnú iskru. Dúfajú, že sa v najvyššej kategórii udržia čo najdlhšie

Poliaci budú na svetovom šampionáte súčasťou „slovenskej“ skupiny v Ostrave.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *