Home / SLOVENSKO / Fico sa nám smeje do tváre a riadi svojich poslušných lokajov, vyhlásil Stanke na zhromaždení Za slušné Slovensko

Fico sa nám smeje do tváre a riadi svojich poslušných lokajov, vyhlásil Stanke na zhromaždení Za slušné Slovensko

BRATISLAVA 5. apríla (WebNoviny.sk) – Za kultúrnu obec a iniciatívu Žiadame okamžitý kultúrny reparát sa davu na zhromaždení „Za slušné Slovensko“ v Bratislave prihovoril herec Richard Stanke, podľa ktorého vláda Petra Pellegriniho nezačala pracovať na zmene Slovenska na slušnú krajinu.

„Politický kurz jeho vlády sa nezmenil, nik z ministrov, ktorí čelia kauzám, neodišiel. Robert Fico sa nám smeje do tváre a riadi svojich poslušných lokajov,“ vyhlásil.

Odporúčame:
Slováci vyjdú do ulíc Za slušné Slovensko, nesúhlasia s Gašparom na mieste policajného prezidenta

Opäť vyzval na výmenu novej ministerky kultúry Ľubice Laššákovej, ktorá je podľa asi 5 000 osobností z kultúry nedostatočne kompetentná na riadenie tohto rezortu. Na Slovensku sa podľa Stankeho začala normalizácia, čo sa prejavuje aj v riadení verejnoprávnej RTVS.

Podľa sociologičky Eleny Kríglerovej súčasné Slovensko charakterizuje hlboká nedôvera v inštitúcie tejto krajiny. „Nepodarilo sa nám vybudovať funkčné a nezávislé inštitúcie. Každá nevyšetrená kauza traumatizuje spoločnosť a nedôvera sa prehlbuje,“ vyhlásila s tým, že takýto stav nahráva extrémistom.

Viac k témam: Bratislava, Ľubica Laššáková, Ministerstvo kultúry SR, pochod „Za slušné Slovensko“, politická kríza, Richard Stanke, Robert Fico, RTVS Rozhlas a televízia Slovenska, Smer-SD, Vláda SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Fico sa nám smeje do tváre a riadi svojich poslušných lokajov, vyhlásil Stanke na zhromaždení Za slušné Slovensko © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *