Home / SLOVENSKO / Polícia hľadá vodičku, ktorá zrazila na priechode v Banskej Bystrici 14-ročného chlapca

Polícia hľadá vodičku, ktorá zrazila na priechode v Banskej Bystrici 14-ročného chlapca

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA 29. marca (WebNoviny.sk) – Policajti pátrajú po vodičke, ktorá v stredu na Laskomerskej ceste v Banskej Bystrici zrazila na priechode pre chodcov 14-ročného chlapca.

Chodcovi zrejme nedala prednosť. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, po nehode vodička zastavila a chlapca sa spýtala, či sa mu niečo nestalo. Tínedžer ju však odbil slovami, nech mu dá pokoj a neotravuje.

Vodička odišla bez oznámenia nehody, chlapec neskôr zavolal otcovi, čo sa mu stalo. Po komplexnom vyšetrení v nemocnici mu zistili povrchové poranenia hlavy a pomliaždenie ľavého kolena. Vodička pravdepodobne bieleho SUV mohla mať asi 45 rokov, bola vysoká, štíhla s dlhými čiernymi vlasmi vo vrkoči. Vodička a prípadní svedkovia sa môžu prihlásiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Viac k témam: nehoda, polícia
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia hľadá vodičku, ktorá zrazila na priechode v Banskej Bystrici 14-ročného chlapca © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ako využívať umelú inteligenciu na lepší život, starostlivosť o prírodu a mier vo svete

"Generatívna umelá inteligencia a technokratická paradigma: ako podporovať blaho ľudstva, starostlivosť o prírodu a svet mieru" je téma, ktorú si nadácia Centesimus Annus pro Pontifice vybrala na medzinárodnú konferenciu v roku 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *