Home / šport / Tenis / Kližan postúpil do osemfinále v Marbelle, Gombos a Martin v úvodnom kole neuspeli

Kližan postúpil do osemfinále v Marbelle, Gombos a Martin v úvodnom kole neuspeli

MARBELLA 27. marca (WebNoviny.sk) – Slovenský tenista Martin Kližan zvíťazil 6:3, 6:4 nad domácim Adriánom Menéndezom-Maceirasom nasadeným ako štvrtým v utorňajšom zápase 1. kola dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour Casino Admiral Trophy v španielskej Marbelle. V osemfinálovom 2. kole bude Kližan hrať s austrálskym držiteľom voľnej karty Alexeiom Popyrinom.

Ďalší Slováci v „pavúku“ dvojhry v úvodnom kole neuspeli. Nobert Gombos prehral 3:6, 3:6 s domácim držiteľom voľnej karty Alejandrom Davidovichom-Fokinom a Andrej Martin podľahli Talianovi Simone Bollelimu 6:1, 0:6, 0:6.

Marbella – dvojhra – 1. kolo

Martin Kližan (SR) – Adrián Menéndez-Maceiras (Šp.-4) 6:3, 6:4 za 96 minút
Alejandro Davidovich-Fokina (Šp.) – Norbert Gombos (SR) 6:3, 6:3 za 69 minút
Simone Bolelli (Tal.) – Andrej Martin (SR-6) 1:6, 6:0, 6:1 za 99 minút

Viac k témam: Martin Kližan, Norbert Gombos, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk – Kližan postúpil do osemfinále v Marbelle, Gombos a Martin v úvodnom kole neuspeli © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *