Home / šport / Ostatné športy / Hantuchová finišuje v príprave na ČSOB Bratislava Marathon, v jej štafete bude viacero známych ľudí

Hantuchová finišuje v príprave na ČSOB Bratislava Marathon, v jej štafete bude viacero známych ľudí

BRATISLAVA 20. marca 2018 (WBN/PR) – Amabasádorka ČSOB Bratislava Marathon 2018 Daniela Hantuchová  finišuje v príprave na beh. Štafeta, ktorá nesie názov jej značky D-One sa už formuje a objavia sa v nej nielen jej rodinní príslušníci, ale aj viacero známych tvárí a tiež zástupcovia Občianskeho združenia Zriedkavé choroby, ktoré Daniela podporuje.
„Teraz som sa dozvedela, že na maratón sa prihlásilo doteraz najviac zamestnancov a rodinných príslušníkov z ČSOB banky, čo je super. A vraj je tam aj interná súťaž o účasť v našej štafete, čo ma mimoriadne teší, pretože odkaz štafety D-One je naozaj silný – bojovať a nevzdávať sa nie je dôležité iba v športe, ale aj v živote“, povedala Daniela Hantuchová, ktorá onedlho príde na Slovensko a posledné dni prípravy strávi doma.

https://cdnv.webnoviny.sk/sites/34/2017/12/img_4062.mp4

Viac k témam: ČSOB, ČSOB Bratislava Marathon, Daniela Hantuchová, maratón
Zdroj: Webnoviny.sk – Hantuchová finišuje v príprave na ČSOB Bratislava Marathon, v jej štafete bude viacero známych ľudí © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *