Home / SLOVENSKO / Seriál: Sme s vami na každom kroku. Aj jeseňou kráčajte bezpečne

Seriál: Sme s vami na každom kroku. Aj jeseňou kráčajte bezpečne

28.10.2024 (SITA.sk) –

Poďte ďalej, nevyzúvajte sa

Takéto pozvanie nemožno odmietnuť. Prirodzene a bez úmyslu obuť sa do papúč vstupujeme do priestorov, ktoré denne navštevujeme. Do firmy, obchodu, do banky, školy, reštaurácie, na poštu, k lekárovi… Myslíme na svoje povinnosti a nie na špinavé topánky. Precitneme možno v momente, keď sa na mokrej podlahe pošmykneme a skúšame zápästie, či vydržalo. Mokré alebo špinavé podlahy môžu viesť k zraneniam zamestnancov alebo zákazníkov, ktorí sa pošmyknú a spadnú. V SALESIANER MIETTEX majú proti úrazom a neporiadku účinnú prevenciu. Špičkové rohože, ktoré v sebe zachytávajú všetky technologické i materiálové inovácie spĺňajú svoj účel aj v nepriaznivom jesennom počasí.

Pozerajte sa pod nohy

Kvalitné a funkčné rohože na miestach s vysokou návštevnosťou sú vizitkou prevádzkovateľov. Kvalitné rohože, ktoré spoľahlivo zachytávajú nečistoty, absorbujú vodu na dostatočnej ploche a potrebný čas by mali byť nevyhnutnou súčasťou vybavenia verejných priestorov. „Rohože, ktoré si zákazník vyberie na základe potrieb a preferencií zariadenia a dbá na ich pravidelnú údržbu, do značnej miery šetria nielen ľudskú prácu, no v neposlednom rade náklady na udalosti, ktoré môžu vzniknúť dôsledkom znečistenia interiéru,“ konštatuje Jozef Čavrk, Country Sales Manager spoločnosti SALESIANER MIETTEX.

Obavy z údržby nie sú na mieste

Na mieste je úspora nákladov a bezproblémové udržiavanie čistoty a bezpečnosti. Stačí si rohože od spoločnosti kúpiť alebo prenajať. Efektívne plánovanie, čistenie a včasná výmena rohoží je na nezaplatenie. „S našimi rohožami si vôbec nemusíte špiniť ruky. Produkty špičkovej kvality s top vlastnosťami potrebujú rovnakú starostlivosť ako vaši zákazníci. Naše rohože znižujú riziko pošmyknutia vo vstupnom priestore, najmä ak je mokro, chránia kvalitnú podlahu, a pravidelnou údržbou v našich špecializovaných práčovniach ostávajú trvalo udržateľné. Radi vytvoríme aj rohože podľa individuálnych požiadaviek, sú dostupné v mnohých farbách a veľkostiach s logom či nápisom sprostredkujú krátke výstižné správy vašim návštevníkom,“ vysvetlil J. Čavrk

Čísla hovoria za všetko

Prémiové rohože od SALESIANER sa môžu pochváliť naozaj dobrými číslami. Plocha 1m² rohože absorbuje približne 3 kg suchých nečistôt a 4 l vlhkosti. Vďaka špeciálne zatočeným nylonovým vláknam zachytia až 80% nečistôt. Špina ostáva v spodnej časti rohože a neroznáša sa. Rohož má elektrostatické vlastnosti (ISO 14041), je ťažko horľavá, slabo dymiaca (EN 13501-1).

Profesionálny servis, údržba rohoží zabezpečuje ich vysoký hygienický štandard, funkciu, predlžuje životnosť, šetrí peniaze i náklady na personál, ktorý neustále upratuje to, čo tieto rohože zvládnu už po prvom kroku.

Bezpečie návštevníkov i zamestnancov

Sortiment rohoží SALESIANER zahŕňa širokú škálu produktov na rôzne použitie. Rohože s logom a rohože s nápisom sú klasické reklamné rohože, ktoré možno použiť na sprostredkovanie krátkych výstižných správ návštevníkom. Ergonomické rohože, známe aj ako protiúnavové podložky, poskytujú podporu svalom zamestnancov v stoji a zohrávajú úlohu pri podpore zdravia pri práci. Gumové rohože alebo protišmykové rohože sa používajú vo výrobných závodoch a, podobne ako vonkajšie a vnútorné rohože, zabraňujú pošmyknutiu v priestoroch recepcií alebo v miestach s vysokou návštevnosťou.

Spoločnosť SALESIANER MIETTEX so sídlom v Bratislave je súčasťou skupiny SALESIANER, rakúskeho rodinného podniku, ktorý vyše 100 rokov ponúka najvyššiu kvalitu pri poskytovaní služieb prania a prenájmu textílií. Vďaka inovačnej sile, jasnej orientácii na trvalú udržateľnosť, hygienu a zdravie, je spoločnosťou s vedúcim postavením na trhu v regióne Rakúsko a v strednej, južnej a východnej Európe. Jej kľúčovým predmetom podnikania je komplexné zásobovanie prenájmovými textíliami pre oblasť zdravotníctva, hotelierstva, gastronómie a priemyslu. Ponuku spoločnosti dopĺňajú textílie určené do čistého prostredia, sanitárna hygiena, ako aj reklamné a čistiace rohože.

Informačný servis

Viac k témam: Jeseň, PR, rohože
Zdroj: SITA.sk – Seriál: Sme s vami na každom kroku. Aj jeseňou kráčajte bezpečne © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Verejný cintorín i krematórium v Košiciach budú mať počas blížiacich sa sviatkov predĺžené otváracie hodiny

Obe pietne miesta spravuje Správa mestskej zelene, od 28. októbra sa predĺžia aj úradné hodiny jej kancelárií pri oboch pietnych miestach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *