Home / SLOVENSKO / Nové sporenie Lišiak digital od PSS si založíte online. Stačí mobil a občiansky preukaz

Nové sporenie Lišiak digital od PSS si založíte online. Stačí mobil a občiansky preukaz

25.9.2024 (SITA.sk) – PSS, Prvá stavebná sporiteľňa predstavila nové sporenie Lišiak digital, kvôli ktorému netreba nikam chodiť. Na jeho otvorenie stačí mobilný telefón alebo tablet s fotoaparátom a občiansky preukaz. Sporenie Lišiak digital je flexibilné stavebné sporenie bez podmienok, ktoré ponúka atraktívne zhodnotenie vkladov.

Tento sporiaci produkt je určený ľuďom, ktorí si chcú šetriť peniaze a uprednostňujú samoobslužné online služby bez papierovania. Na otvorenie účtu stačí mobilný telefón alebo tablet s fotoaparátom a občiansky preukaz. Stačí, ak si klient na svojom mobilnom zariadení otvorí stránku PSS a systém ho prevedie založením účtu. Sporiť si tak môže začať do pár minút.

„Sporenie Lišiak digital vychádza v ústrety ľuďom, ktorí si radi spravujú financie sami a z pohodlia svojho domova. Stačí si vziať mobil a začať sporiť. Celý proces je rýchly a jednoduchý, bez zbytočného papierovania. Navyše, sporenie je bez podmienok, viazanosti, minimálneho vkladu či výpovednej lehoty,“ hovorí riaditeľ úseku Marketingu PSS Radoslav Mahút.

Flexibilné sporenie umožňuje každému sporiť podľa vlastných možností a potrieb – pravidelne mesačne, nepravidelne, ale aj formou jednorazového vkladu. K svojim peniazom má klient prístup kedykoľvek online prostredníctvom portálu mojaPSS.

Za uzatvorenie zmluvy, vedenie účtu, vklady či výbery nasporených prostriedkov klient neplatí žiadne poplatky.

Informačný servis

Viac k témam: Lišiak digital, PR, Sporenie
Zdroj: SITA.sk – Nové sporenie Lišiak digital od PSS si založíte online. Stačí mobil a občiansky preukaz © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Plaváková reaguje na konflikt v NR SR, Huliak by sa mal vzdať poslaneckého mandátu a koalíciu žiada o ospravedlnenie  

Poslankyňa NR SR Lucia Plaváková (PS) reagovala stredajší na konflikt v pléne NR SR s Rudolfom Huliakom (SNS), pri ktorom ju nazval sukou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *